Гра


1: 2

Удари по воротах:

10
:
18

Удари у рамку воріт:

7
:
14

Сейви:

10
:
3

Фоли:

1
:
4

Хомич Анатолій/Максимов Дмитро/Бродовський Руслан




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Гетьман Василь




Про гру:

 

Амбіційна команда, що представляє завод «Kromberg end Schubert», в поточному сезоні залишилась лише на одну сходинку нижче від медального подіуму Першої Ліги. В чвертьфіналі плей-офф «фіолетові» здолали в другому поєдинку (після нічиєї 2:2 у першому!) непоступливих «залізничників» з Ківерець. Тому в півфіналі за титул Абсолютного чемпіона третього за рангом дивізіону волинського  футзалу на команду з мікрорайону  ДПЗ вже очікував новоспечений чемпіон "регулярки", який у свою чергу не без труднощів вибив з подальшої боротьби команду аграріїв з Острожця.

 

Впевнено і досить потужно розпочали гру обидві команди і вже на перших хвилинах обмінялися гострими взаємними випадами, а на 3-й хвилині Павло Балас, отримавши передачу від Костянтина Вознюка в районі "кутової позначки", несподіваним (в першу чергу для воротаря!) ударом у верхній ближній кут відкрив рахунок – 1:0. Забитий м'яч ще більше додав сил та енергії номінальним господарям, які в першому таймі по грі та по створеним гольовим моментам абсолютно не поступались чемпіонам. Лише під завісу першого тайму індивідуальна майстерність Романа Сальніка дозволила "західникам" розпечатати ворота Дмитра Роюка, який встиг зреагувати на потужний удар нападника, але "селект" від руки кіпера влетів під поперечку – 1:1.

 

В досить рівній та гострій борртьбі проходив і другий тайм зустрічі, проте, напевно, зіграла свою роль більш якісна та потужна лавка для запасних гравців у "індустріалів", які здобули все-таки мінімальну перевагу в першому двобої завдяки Любомиру Гаврилюку – 1:2. Тож на числених прихильників обох команд очікується ще одна цікава дуель їх улюбленців.

 

Найкращий гравець матчу: Сальнік Роман (Industrial West)