Гра


2: 3

Удари по воротах:

12
:
11

Удари у рамку воріт:

12
:
13

Сейви:

1
:
1

Фоли:

3
:
3

Максимов Дмитро/Бродовський Руслан/Дмитрук Богдан




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Колективи перетиналися цього сезону вже двічі, і якщо в рамках Кубку АМФВ «ветерани» зуміли відігратися з 0:3 і пройти в наступний раунд, то у регулярному чемпіонаті «трейдери» не дали їм шансу повторити «камбек» і взяли реванш з рахунком 3:1. Тож суперники чудово знали один одного і розпочали зустріч активно, без розвідки. Перша «одиничка» на табло загорілася вже на 2-й хвилині – Дмитро Козачук завершив швидку контратаку господарів – 1:0. Та наодинці вона залишалася недовго: вже за хвилину Віктор Воробей у падінні переправив у сітку націлений простріл Петра Шелеста і відновив рівновагу – 1:1. Та знов минула лише хвилина, і в «Трейдерс» прошла ще одна результативна контратака: Дмитро Козачук віддав своєчасний пас і Євгенові Борзовцю лишалося влучити у порожні ворота – 2:1. Досвідчені гравці гостей зрозуміли, що за такого перебігу гри можуть виникнути суттєві проблеми і зосередилися на контролі м’яча, збивши темп матчу. І поступово ігрова перевага почала переходити до «ветеранів», Михайло Сомик та Петро Шелест майстерно диригували діями партнерів і створювали для них нагоди для взяття воріт. Рахунок мав зрівнюватися ще до перерви, але Андрій Главацький після шикарного пасу Михайла Сомика пробив трохи вище поперечки.

 

У другому таймі «Володимирівка-Ветеран» вже повністю контролювала гру: гол назрівав і на 20-й хвилині рахунок знову зрівнявся – перериваючи гострий простріл на Петра Шелеста, Анатолій Козачук зрізав м’яч у власні ворота – 2:2. Гості продовжували, наче анаконда, стискати кільця біля воріт «Трейдерс», і лише впевнена гра Олександра Шпарука та кілька незбагненних промахів з вбивчих позицій заважали їм реалізувати свою перевагу. Здавалося, матч так і завершиться внічию, проте на останній хвилині Петро Шелест стягнув на себе двох гравців суперників і викотив класний пас на Сергія Чопа, якому лишалося влучити з метра у порожній кут воріт – 2:3.

 

Таким чином, «Володимирівка-Ветеран» у першому матчі здобуває вольову перемогу і робить заявку на вихід до фіналу. Ситуація для «Трейдерс» не настільки катастрофічна, як у чвертьфіналі (нагадаю, що «трейдери» зуміли відігратися після поразки 1:4 від «Топільного»), але й суперник набагато серйозніший.

 

Найкращий гравець матчу: Михайло Сомик (Володимирівка-Ветеран)