Гра


1: 4

Удари по воротах:

12
:
12

Удари у рамку воріт:

3
:
6

Сейви:

2
:
2

Фоли:

6
:
5

Максимов Дмитро/Бродовський Руслан/Дмитрук Богдан




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Кунаков Олександр




Про гру:

 

У рамках регулярного чемпіонату П’ятої ліги команди провели напружений матч з драматичною кінцівкою, з купою карток і пенальті на останніх секундах, але переможця не виявили (нічия 2:2). Тож питання – хто ж таки сильніший – перенеслося на поєдинки плей-офф. Колективи розпочали зустріч доволі активно і намагалися забити «швидкий гол». Дещо краще виходило у «ветеранів»: досвідчені Ігор Мосурець та Леонід Чабан цементували захист, а настирні Ростислав Ничипорук та Армен Восканян постійно створювали небезпеку поблизу воріт суперників. Тому гол на 4-й хвилині у виконанні Ростислава Ничипорука виглядав цілком логічним – 0:1. Гості, незважаючи на отриману перевагу, і не думали скидати обертів і невдовзі забили знову – Владислав Панченко завершив швидку контратаку влучним ударом – 0:2. «Любарт Family» спробував перехопити ініціативу, проте їх сплеск активності був доволі швидко придушений кількома небезпечними контрвипадами «ветеранів». А перед самою перервою Олександр Карпенко втретє засмутив голкіпера господарів Віталія Аршуліка невідпорним ударом у дальню «дев’ятку» – 0:3.

 

По великому рахунку, гру було зроблено, та «князі» пручалися до останнього і в другому таймі їм вдалося таки заволодіти ініціативою. Наслідком тиску господарів став красень-гол від Назара Балабана на 17-й хвилині – 1:3. Могли «любартівці» забивати і ще, але катастрофічний брак у завершальній стадії атаки не дозволив їм наблизитися до суперника в рахунку. А шестиметровий наприкінці зустрічі, реалізований Арменом Восканяном, перекреслив усі їх зусилля.

 

Таким чином, «Володимирівка-Ветеран-2» перемагає у першому матчі серії з рахунком 4:1 і створює собі чудові шанси на вихід до півфіналу.

 

Найкращий гравець матчу: Ростислав Ничипорук (Володимирівка-Ветеран-2)