Гра


1: 4

Удари по воротах:

10
:
10

Удари у рамку воріт:

10
:
15

Сейви:

1
:
2

Фоли:

3
:
0

Дмитрук Богдан/Горун Валерій/Максимов Дмитро




Хронометрист / Делегат:

Ярмоліська Яна/Волинець Юрій




Про гру:

 

          Гра останнього туру регулярного чемпіонату в П’ятій лізі мала стратегічне значення для обох команд. Гравці з Володимирівки у випадку перемоги могли зайняти почесне 4 місце. Своєю чергою представники Рівненщини могли піднятися з восьмої на п’яту сходинку змагань.

 

          Тому гра розпочалася без розвідки у швидкому темпі. Дебют видався щедрим на гольові моменти з боку обох команд. Мали шанси відзначитися в гостей Монастирський, а у господарів – Андрій Гузоватий. Та все ж таки більш активні дії володимирських ветеранів принесли їм успіх. Швидка комбінація у виконанні Нечипорука і Восканяна – і гості повели в рахунку – 0:1. Господарів не знітив пропущений м’яч і вони кинулися вирівнювати гру. Андрій Гузоватий мав шанс зрівняти рахунок, але Сергій Стецюк грав надійно. Проте майстерність ветеранів далася взнаки. Їх активні дії впродовж тайму несли більшу загрозу воротам Сергія Гузоватого. Господарі в свою чергу вдало оборонялися і від захисту будували свої атаки. Проте, як не старались команди змінити рахунок, до кінця тайму він залишився незмінним. За мінімальної переваги гостей, команди обмінялися воротами.

 

Як і подобає більш досвідченим «ветеранам», вони з перших хвилин другого тайму заволоділи ініціативою і притисли господарів до своїх воріт. Після «ювелірної» передачі Сергія Чемериса, Валентин Дячук не влучив у порожні ворота. Проте з другої спроби він не схибив, замкнувши пас від Олександра Карпенка – 0:2. Окрилені успіхом, ветерани продовжували натиск і Армен Восканян мав потроювати перевагу ветеранів. Але знову чітко в «рамці» зіграв Сергій Гузоватий. Господарі лише зрідка «тривожили» гостей, роблячи поодинокі випади від своєї оборони. Один з таких епізодів привів їх до успіху: перехопивши навісну передачу, Сергій Гузоватий прокинув шкіряного собі на хід, і, швидко пройшовши до воріт Стецюка, влучив у стійку, а з другого дотику добив у ворота, скоротивши рахунок гри до мінімуму – 1:2. Забитий гол додав сил господарям і вони пішли на штурм воріт ветеранів. Але, захопившись активними діями, пропустили атаку, яку розпочав Дячук і філігранно завершив Ігор Монастирський – 1:3. Гості і надалі домінували впродовж другого тайму і їх атаки були більш гострішими. За дві хвилини до закінчення гри вони вчетверте засмутили господарів. За порушення правил у карному, гості отримали право на пробиття шестиметрового удару. Восканян при пробитті влучив у стійку, а його партнер по команді Ігор Монастирський був першим на м’ячі після відскоку, і на цей раз м’яч затріпотів у сітці воріт – 1:4. На останній хвилині зустрічі гості не реалізували ще один шанс для взяття воріт. Вони провели швидкий вихід до воріт Сергія Гузоватого, Восканян асистував на Владислава Панченка, а останній не влучив у порожні ворота.

 

Отож «досвід» переміг «молодість» і команда Олександра Тищенка завершила цьогорічну «регулярку» П’ятої ліги за крок до медалей. А команда з Острожця задовольнилася лише 8-м місцем у турнірній таблиці.

 

Найкращий гравець матчу: Валентин Дячук (Володимирівка Ветеран-2)