Гра


2: 4

Удари по воротах:

10
:
18

Удари у рамку воріт:

5
:
9

Сейви:

6
:
4

Фоли:

4
:
8

Дмитрук Богдан/Хомич Анатолій/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Гетьман Василь




Про гру:

 

Насичену вечірню програму недільних ігор в ОДЮСШ завершував принциповий і не менш цікавий за чотири попередні поєдинки матч між вищоліговими колективами "Акценту" з "БусМаркетом". Команда, що представляє сітку алкомаркетів, в другому чвертьфінальному матчі здійснила чудовий «камбек» та залишила за бортом змагань амбітний "Агромат" (0:2, 4:0!). Нелегким був шлях до півфіналу й у їх опонентів: «бусмаркетівці» лише в післяматчевій серії пенальті поклали на лопатки другу команду "Надії" з Хорова.

 

Звітний матч розпочався без усіляких розвідок та обережностей: динаміка та височенні швидкості з перших хвилин, жорстка контактна боротьба на кожному клаптику майданчика. Але, починаючи з середини першого тайму, постачальники автозапчастин більш гармонійно та компактно виглядали на паркеті за своїх візаві, і все частіше гострі моменти виникали поблизу воріт Василя Фібіча. На 8-й хвилині після простого навісу в карний майданчик від Володимира Крупніка воротар "Акценту" не розібрався зі своїм захисником, хто гратиме в м'яч, не зумів його зафіксувати, і Дмитро Федончук чітко використав свій шанс – 0:1. Подвоїли перевагу гравці "BM-Group" в кінці тайму після розіграшу ауту: Юрій Піддубний накотив під удар Павлу Равському і той низом поцілив у дальній кут – 0:2. Та все ж останнє слово в першій половині цієї зустрічі було за командою з с. Княгининок: обрізка в атаці гравців команди гостей, стрімка контратака "три на одного" і Володимир Третяк вивів на завершальний удар Павла Засєкіна – 1:2 і перерва…

 

В схожому стилі продовжилась ця битва в другому таймі. Кілька зручних нагод не використали «бусмаркетівці», але згодом один з лідерів їх атак Іван Корчук збільшив перевагу своєї команди до двох м'ячів – 1:3. Далі тривало гольове затишшя, яке перервала "акцент"ована атака команди в салатових манішках: Андрій Янко на правому фланзі красиво обігрався з Павлом Засєкіним і вколотив  "селект" під поперечку воріт Владислава Савчука – 2:3. Та на цей раз віддзеркалилась кінцівка першого тайму: після прикрої помилки захисту "Акцента" Іван Корчук вразив порожні ворота! Важка перемога "БусМаркету" – 2:4, але щось підказує, що ще далеко не все вирішене в цьому протистоянні, адже підопічним Олександра Антонюка не звикати ліквідовувати дефіцит у два забиті м'ячі. В матчі-відповіді буде важливим сам факт присутності на тренерській лавці "коуча", який через поважні обставини не керував діями своїх підлеглих у першому матчі.

 

Найкращий гравець матчу: Корчук Іван (BusMarket Group)