Гра


1: 5

Удари по воротах:

8
:
23

Удари у рамку воріт:

4
:
15

Сейви:

10
:
3

Фоли:

5
:
8

Хомич Анатолій/Попко Максим/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Гетьман Василь




Про гру:

 

Після зимової паузи дещо зник бойовий запал, а разом з ним і турнірна мотивація в команди  "Респект", адже в першому колі "поважні" йшли в чільній обоймі команд, які боролись за найвищі місця Суперліги. Цього не скажеш про їх останніх суперників, адже команда "Динамо" проводить досить впевнений і потужний сезон, давно утримуючи статус найрезультативнішої команди елітного дивізіону.

 

Команди вийшли на паркет  ОДЮСШ відразу після поєдинку  "князів" з ковельчанами, а тому динамівці вже знали про нічийну осічку своїх прямих конкурентів у боротьбі за подіум, а можливо й чемпіонство. Але дуже непростою задачею є здобуття перемоги навіть над невмотивованим  "Респектом", який впродовж усього першого тайму чинив гідний опір та нічим не поступався більш потужно укомплектованому супернику. Віктор Сущ із партнерами чудово організував гру в захисті, а при можливості миттєво вибігали в гострі атаки. Найнебезпечніший момент «динамівці» організували на останній хвилині першого тайму, коли за п’ять секунд до перерви з вбивчої позиції з ходу пробивав з кількох метрів до воріт Ігор Блажиєвський, але м'яч влучив у поперечку воріт Дмитра Ольшевського.

 

Лише на 6-й хвилині другого тайму рахунок було відкрито, причому дуже символічно, що тепер після помилки при передачі кіпера "поважних" четвертий номер «синіх» забивав практично в порожні ворота – 0:1. За кілька хвилин настирливий Богдан Понагайба подвоїв перевагу  "Динамо", з другої спроби пробивши Ольшевського, якого не підстрахували захисники. Далі був бенефіс Володимира Баденчука, який двічі ефектно забивав своєю "лівою", а на останній хвилині поєдинку чудово асистував Максиму Герасимуку. Свій гол престижу «блакитні» забили на останній хвилині, коли за шостий фол у ворота Максима Франчука був призначений дабл-пенальті. Михайло Зайчук ударом з 10-ти метрів не залишив шансів воротарю динамівців та встановив підсумковий рахунок 1:5. Тож перед останнім туром  "Динамо" замикає трійку лідерів і зберігає теоретичні шанси на перше місце  "регулярки".

 

Найкращий гравець матчу: Баденчук Володимир  (Динамо)