Гра


1: 1

Удари по воротах:

12
:
14

Удари у рамку воріт:

3
:
7

Сейви:

7
:
2

Фоли:

7
:
3

Хомич Анатолій/Попко Максим/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Гетьман Василь




Про гру:

 

Ось і виходять на фінішну пряму турнірні перегони в Суперлізі Волині. Як і передбачала переважна більшість  спеціалістів та шанувальників футзалу – хто ж все-таки стане чемпіоном області, буде вирішуватись в заключному 14-му турі "регулярки". Без суттєвих очкових втрат не змогла пройти турнірний шлях жодна з команд елітної  "вісімки". Не оминули ці втрати й команду "князів", але саме вони, прагматично набираючи залікові бали в пропущених матчах, за два тури до закінчення чемпіонату були тіньовими лідерами і головними претендентами на чемпіонство.

 

В звітному турі в гості до  "князів" завітав самобутній  МФК "Ковель". Ковельчани по ходу чемпіонату набрали потужну ходу і також були одними з претендентів на місце на "олімпі", але їх турнірні перспективи значно понизила прикра поразка на домашній арені від МФК "Хорів". В першому колі на своєму паркеті в грудні минулого року команда з міста залізничників у напруженій боротьбі здолала підопічних Назара Бугайчука з мінімальним рахунком. Звітну зустріч теж активніше, а головне –  агресивніше в атаці розпочали гравці в білих футболках, змусивши номінальних господарів діяти від оборони. Вже на 1-й хвилині небезпечно підключився до атаки кіпер ковельчан Назар Мигаль, але йому забракло точності при завершальному ударі. Згодом хороші шанси відкрити рахунок мали Віталій Романчук та Олексій Федчук, але "рамка" лучан залишалась «сухою». Натомість, в середині 1-го тайму гра вирівнялась і "князі" також почали методично розхитувати захист своїх опонентів. На передостанній хвилині перед перервою Станіслав Шклярук протягнув м'яч правим флангом та прострілив низом у воротарський майданчик гостей, і ця передача знайшла свого адресата – Антон Дригульський низом у дотик відкрив рахунок у матчі – 1:0.

 

В другому таймі гравці  "Любарта" в основному стримували  постійні атаки ковельчан, зрідка відповідаючи небезпечними контрвипадами. Все йшло до мінімальної звитяги команди з обласного центру, але за 30 секунд до фінальної сирени фатальної помилки припустився "страж" воріт лучан Станіслав Горнік, якого відчайдушно пресингував Олексій Федчук, а набігаючий Віталій Кашуба розстріляв порожні ворота. В підсумку – бойова нічия 1:1, яка не задовольнила жодну з команд-учасниць, але порадувала гравців та прихильників їх прямих конкурентів з "Динамо" та "Вотранса". Щоб стати чемпіонами тепер команді Назара Бугайчука мало здобути перемогу в останній зустрічі, але й надіятись на осічку транспортників у Ковелі.

 

Найкращий гравець матчу: Кашуба Віталій (МФК Ковель)