Гра


6: 3

Удари по воротах:

22
:
20

Удари у рамку воріт:

12
:
10

Сейви:

7
:
7

Фоли:

8
:
3

Журибіда Володимир/Леончук Олександр/Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Після яскравого першого матчу серії, що завершився бойовою нічиєю 2:2, передбачити переможця у цій напрочуд рівній парі було надзвичайно важко. Зустріч розпочалася так, ніби попередня не завершувалась: обидва колективи одразу розпочали активні дії, атака на одні ворота змінювалася атакою на протилежні, в обох голкіперів роботи було чималенько, проте майже половину першого тайму командам вдавалося тримати власні ворота «сухими». Рахунок було відкрито на 8-й хвилині – захисники гостей залишили без нагляду поблизу своїх воріт Максима Чуприну і той, отримавши м’яч, переграв досвідченого Валентина Бондарєва – 1:0. Пропущений гол явно вибив «Локомотив» з колії, а «КроШу» навпаки додав впевненості і за хвилину рахунок був вже 2:0 – гол на рахунку Олександра Кліша. Господарі продовжили домінувати і перед самою перервою Андрій Літвінцов втретє засмутив Валентина Бондарєва забивши «гол у роздягальню» і забезпечивши своїй команді комфортну перевагу – 3:0.

 

У другому таймі гості остаточно «забили» на захист і активно пішли відігруватися великими силами. Лучани відповідали гострими контратаками і саме вони й відзначилися по перерві першими, влучного удару завдав Вадим Словік – 4:0. Незабаром і ківерчанам вдалося нарешті «розпечатати» надійного Дмитра Роюка, гол на рахунку Дениса Кметя – 4:1. Ця відкрита гра тривала до самої сирени і команди ще двічі обмінялися забитими м’ячами, втім це не вплинуло на загальний підсумок протистояння, «КроШу» переміг з рахунком 6:3 і виборов путівку до півфіналу.

 

Отож, попри яскраву гру в атаці, хронічні проблеми у захисті не дозволили «Локомотиву» пройти далі першого раунду плей-офф, далі крокує «КроШу» і зустрінеться у півфіналі з переможцем «регулярки» «Індастріал Вест».

 

Найращий гравець матчу: Максим Чуприна (Kroshu Lutsk)