Гра


3: 3

Удари по воротах:

13
:
13

Удари у рамку воріт:

7
:
6

Сейви:

3
:
7

Фоли:

4
:
3

Журибіда Володимир/Хомич Анатолій/Леончук Олександр




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Після впевненої перемоги 3:0 у першому матчі серії завдання заборольців виглядало ніби й не складним, проте «Стир» команда досвідчена й вольова, хоча й не завжди стабільна. Гра розпочалася у неквапливому темпі, було помітно прагнення господарів взяти м’яч під контроль і вбивати час у затяжних позиційних атаках. Та поступово колективи «увімкнулися» у протистояння, швидкості зросли і поблизу обох воріт почали виникати небезпечні моменти. Рахунок було відкрито на 5-й хвилині – Вадим Симонович вискочив сам на сам з Михайлом Тарасюком та невідпорно пробив – 1:0. Демидівці не забарилися з відповіддю, їм вдалася розкішна атака з перепасовкою в дотик, яку завершив Едуард Хрипа – 1:1. Колективи остаточно «завелися», усі передматчеві настанови було забуто і гравці обох команд азартно атакували ворота суперників. На 11-й хвилині кращий бомбардир Другої ліги Вадим Симонович гарним пострілом у «дев’ятку» оформив дубль – 2:1.

 

Та «Стир» і не думав складати зброю. По перерві гості заволоділи ініціативою і невдовзі завдяки автоголу рахунок знову зрівнявся. Демидівці продовжили атакувати і на 20-й хвилині Едуард Хрипа влучним ударом завершив швидку контратаку і «Стир» повів у рахунку – 2:3! Гравці «Забороля» явно розгубилися, а гості на куражі продовжували тероризувати їх захист і невгамовний Едуард Хрипа мав ще два майже стовідсоткових моменти, але не зумів переправити «Select» у сітку. Ближче до завершення зустрічі господарям таки вдалося вирівняти гру і на 29-й хвилині рахунок втретє зрівнявся – Володимир Білоус результативно завершив контратаку заборольців – 3:3.

 

Отож, АСК «Забороль» не без нервів проходить до півфіналу, де зустрінеться з об’єднаною командою «Луцьктепло-Четвертня», а демидівський «Стир» завершує сезон у Другій лізі чемпіонату Волині.

 

Найкращий гравець матчу: Вадим Симонович (АСК Забороль)