Гра


4: 0

Удари по воротах:

17
:
17

Удари у рамку воріт:

10
:
9

Сейви:

9
:
6

Фоли:

3
:
6

Журибіда Володимир/Леончук Олександр/Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Колективи вперше зіграли між собою в рамках цьогорічного чемпіонату лише місяць тому і тоді «Любарту» вдався фантастичний камбек: поступаючись 3:0 за чотири хвилини до фінальної сирени, лучани змогли забити 4 голи і привезти з Нововолинська надважливі 3 очки. На домашньому майданчику господарі очікувано розпочали «першим номером» і зі старту намагалися взяти гру під свій контроль. Гравці «ТТІ» зосередилися на надійній грі у захисті та шукали слушної нагоди зловити суперника на помилці. Тому до середини першого тайму на майданчику тривала напружена боротьба без особливих загострень, обидві команди спромоглися створити лише по кілька напівмоментів. На 8-й хвилині Михайло Запорожець наважився на індивідуальний прохід, продерся до воріт гостей, завдав точного удару низом і «Select» затріпотів у сітці – 1:0. Рахунок і перебіг подій повністю влаштовували «Любарт», тому лучани до перерви діяли в економ-режимі, тримаючи в умі непростий виїзд до Ковеля наступного дня.

 

Другий тайм господарі розпочали сплеском активності і доволі швидко забили ще два голи у ворота «ТТІ». Спочатку Михайло Запорожець продемонстрував майстер-клас гри на позиції «стовпа» - прийняв м’яч у карному майданчику нововолинців, розвернувся з захисником на спині та розстріляв «рамку». А ще за хвилину «Любарт» вдало розіграв вільний удар з 6-метрової лінії і Богдан Мізюк збільшив перевагу «князів» до 3:0. Справу було зроблено, «ТТІ» явно був не змозі переламати хід гри і відповісти своїм «камбеком». Спроба зіграти з п’ятим польовим гравцем доволі швидко призвела до голу в порожні ворота у виконанні Назара Сеника, який і встановив остаточний рахунок – 4:0.

 

Таким чином, після цього матчу «Любарт» поки продовжував лишатися лідером за мінімумом втрачених очок і має чудові шанси на золото за підсумками сезону, а гра «ТТІ» під кінець чемпіонату остаточно розладналася і колектив знаходиться на останній сходинці турнірної таблиці, хоча у разі перемог в останніх двох матчах може застрибнути одразу на 5-е місце.

 

Найкращий гравець матчу: Михайло Запорожець (Любарт)