Гра


1: 1

Удари по воротах:

12
:
11

Удари у рамку воріт:

12
:
13

Сейви:

0
:
0

Фоли:

7
:
6

Журибіда Володимир/Хомич Анатолій/Максимов Дмитро




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

«Атлетік» хоч і встрибнув «в останній вагон» плей-офф Вищої ліги з восьмої позиції, у першому чвертьфіналі зумів здобути перевагу в один гол над чемпіонами «регулярки» з «Вуд Еко Буду» (2:1). Саме перед грою гравцям з Олики вручили кубок та медалі регулярної першості, а Тимофію Денисюку, який розпочинав сезон якраз у складі «Вуд Еко Буду», а продовжив – у «Атлетіку», вручили приз найкращому бомбардиру Вищої ліги.

 

У самому ж матчі нагороди відійшли на другий план і розпочався цікавий та рівний футзал. Дещо активнішими у своїх атакувальних діях виглядали футзалісти з Олики – воно й не дивно, адже саме їм потрібно було відіграти мінімальну фору, яку вони дали опонентам у першому матчі. Утім, у першій половині першого тайму команди рахунок відкрити так і не зуміли. «Режим гольової тиші» у матчі порушив потужний постріл Олександра Друкачука з «Атлетіка», який з ходу спрямував м’яч прямісінько у дальній кут воріт – 0:1! Уже за хвилину зрівняти рахунок у грі міг Максим Кіпруха, однак у ближньому бою він не зумів переграти Владислава Гуменюка. У підсумку, як не старалися гравці з Олики, до перерви зрівняти рахунок в цій грі, і тим більше – за сумою двох матчів – вони не зуміли.

 

На старті другого тайму ближчими до гола були якраз таки футзалісти «Атлетіка»: зокрема, Андрій Чабан лише трохи не влучив у дальній кут, а Олександру Друкачуку «дубль» ударом зі штрафного не дав оформити голкіпер, який перевів м’яч після пострілу на кутовий. А от справжнього тиску на суперників від гравців з Олики довелося чекати до завершальних хвилин матчу, лише одного разу в середині тайму «Атлетік» врятувала бокова стійка після удару-прострілу зі штрафного. А от з 26-ї хвилини почалися часті удари по воротах номінальних гостей, які ще й до того заробили п’ять командних фолів. На останні півтори хвилини «Вуд Еко Буд» пішов на фінальний штурм у п’ять польових, однак гол вдалося забити завдяки грі рукою суперників, а Максим Кіпруха чітко реалізував дабл-пенальті – 1:1. До завершення залишалася майже хвилина ігрового часу, однак перевести гру в післяматчеву лотерею гравцям з Олики так і не вдалося, тож до титулу регулярного чемпіона Вищої ліги їм не вдасться додати звання Абсолютного, а от «Атлетік» продовжить боротьбу за цей трофей!

 

Найкращий гравець матчу: Максим Кіпруха (Вуд Еко Буд)