Гра


4: 1

Удари по воротах:

20
:
10

Удари у рамку воріт:

5
:
5

Сейви:

3
:
2

Фоли:

5
:
10

Хомич Анатолій/Хомич Олена/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Дві перемоги в попередніх турах над «ТТІ» (4:2) та «Надією» (3:0) зберегли чемпіонські амбіції «Вотрансу», тож лучани воліли продовжити свою переможну ходу. Їх суперники з «Респекта», навпаки, програли дві останні зустрічі у Суперлізі «Хорову» та «Ковелю» із сумарним рахунком 1:8, тож ця гра була чи не останньою можливістю для «Поважних» таки врізатися на останніх подихах сезону в боротьбу за високі місця елітного дивізіону. В першому колі гравці «Респекта» вже вигравали у «Вотранса» (3:2), тож хотіли знову повторити той успіх звітного недільного вечора…

 

З перших хвилин гравці «Вотрансу» намагалися контролювати гру, однак першу стовідсоткову нагоду для взяття воріт створили саме «Поважні», коли Павло Семенюк вже спрямував м’яч повз Василя Ярошика, однак голкіпера господарів врятувала бокова стійка. А от відповідь від «транспортників» не забарилася, а середина тайму перетворилася у бенефіс Миколи Коляди. Спочатку він проштовхнув м’яч повз Дмитра Ольшевського, відкривши рахунок у грі, а вже за хвилину чудово після скидки Артема Федецького переграв воротаря у ближній дуелі – 2:0! На 10-й хвилині гри «десятка» господарів міг робити й «хет-трик», і навіть «каре», однак після його наступних двох ударів м’яч влучав у поперечину воріт «Респекта»! В подальшому гравці «Вотрансу» тримали гру під контролем, дозволивши до перерви суперникам лише завдати декількох неточних ударів по власних воротах. Натомість, «Поважні» за півтори секунди до сирени на перерву вшосте у таймі порушили правила – щоправда, Федецький реалізувати дабл-пенальті не зумів, пробивши вище воріт!

 

Вже на старті другого тайму «Респект» відквитав один м’яч – точного удару з лінії карної зони завдав після пасу партнера Олексій Мовчан – 2:1. Звісно ж, «Вотранс», попри бажання суперників, не дозволив собі стояти в обороні та зберігати рахунок, тож «Поважним» було важко тиснути на опонентів для того, щоб відігратися. Натомість, наприкінці матчу господарі забили ще двічі: спочатку після прострілу зі штрафного дальню стійку замкнув з двох дотиків Дмитро Максимчук, а згодом крапку в матчі поставив Олександр Назарчук – 4:1. Гравці «Респекта» на останній хвилині могли лише підсолодити гіркоту поразки, однак Валентин Кривицький майстерно вибив м’яч з лінії воріт в останній момент. Тож «Вотранс» після упевненої перемоги зберігає фактичне лідерство у таблиці Суперліги та продовжить боротьбу за «золото» елітного дивізіону волинського футзалу!

 

Найкращий гравець матчу: Микола Коляда (Вотранс)