Гра


4: 0

Удари по воротах:

22
:
16

Удари у рамку воріт:

17
:
9

Сейви:

10
:
7

Фоли:

5
:
2

Журибіда Володимир/Максимов Дмитро/Хомич Олена




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Втретє поспіль у цьому сезоні зустрічалися між собою ці два колективи Вищої ліги. У останньому турі «регулярки» та першому чвертьфінальному матчі успіх святкували гравці «Агромата» (2:1 та 2:0 відповідно). Утім, «Акцент» мав шанси завершити усю «трилогію» протистоянь на власну користь, якби виграв з рахунком, потрібним для виходу в півфінал плей-офф дивізіону, тож недільну програму в Волинській ОДЮСШ відкривала дуже цікава футзальна «заруба».

 

Обидві команди підійшли до матчу в «обезкровлених» складах. Мабуть, навіть більше це стосувалося «Акцента»: деякі з лідерів колективу з Княгининку вже рубаються на великих полях. Утім, відставання від опонентів після першої гри змушувало «червоно-чорних» іти вперед, частенько підключаючи до атак і голкіпера Василя Фібіча. «Агроматівці» намагалися грати більш прагматично, не затримуючи м’яч надовго у власних ногах та роблячи більшу ставку на надійність позаду. Це, щоправда, не допомогло «салатово-чорним», коли їх екс-гравець Вадим Семенович після розіграшу аута поклав гарний м’яч у дальній верхній кут – 0:1! Ще за хвилину в «Акцента» пройшла ще одна чудова атака, яку знов на дальній стійці завершив Семенович – 0:2! Рахунок за сумою двох матчів зрівнявся, і тепер вже номінальні господарі гри мали певну психологічну перевагу, готуючись розвинути свій «камбек». Ближче до завершення тайму «прокинулися» і гравці «Агромата», однак удари Максима Борщевича успіху не досягли, тож визначення переможця пари команди перенесли на другий тайм.

 

У другому таймі гра на майданчику суттєво вирівнялася – «Агромат» рахунок не влаштовував, тож «салатово-чорні» вже набагато більше атакували, і Василю Фібічу раз за разом доводилося виручати свою команду після ударів того ж таки невгамовного Борщевича. А от «Акценту» знову вдалося вдало вибігти у швидку атаку, яка завершилася точним ударом Дмитра Кисляка – 3:0! Тепер вже «Агромату» потрібно було рятувати ситуацію, і команда гостей займалася цим аж до кінця зустрічі. Наприкінці «салатово-чорні» підключали до атак воротаря та не використали декілька чудових нагод, аби перевести гру в серію пенальті – зокрема, дуже близьким до голу був Роман Близнюк, однак його удар з дальнього кута потягнув Фібіч. А на останній хвилині гравці «Агромата» припустилися помилки при розіграші, а Вадим Семенович з власної половини майданчика оформив «хет-трик» у матчі ударом в порожні ворота – 4:0. Неймовірний «камбек» «Акцента», який крокує до півфіналу Вищої ліги чемпіонату Волині!

 

Найкращий гравець матчу: Вадим Семенович (Akcent)