Гра


1: 5

Удари по воротах:

16
:
16

Удари у рамку воріт:

8
:
9

Сейви:

5
:
7

Фоли:

5
:
9

Журибіда Володимир/Попко Максим/Дмитрук Богдан




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Місяць тому колективи зустрічалися у рамках Регулярного чемпіонату і тоді «Духче» без особливих проблем здобув перемогу – 4:1. Втім, плей-офф – абсолютно інший турнір, а «Хавест» зарекомендував себе впертим кубковим бійцем. Матч розпочався за передбачуваним сценарієм: господарі віддали ініціативу і сконцентрувалися на надійності гри у захисті, сподіваючись, що Ігор Білітюк зможе зачепитися за якийсь з лонг-болів та створити небезпечний момент самотужки, а «Духче», заволодівши м’ячем і простором розпочало планомірно розгойдувати захисні побудови суперника. Доволі швидко гостям вдалося повести у рахунку – досвідчений Назар Лич замість логічного прострілу завдав несподіваного удару з гострого кута і зловив на протиході голкіпера «Хавеста» Владислава Веріго – 0:1. Контргра в господарів ніяк не виходила, а «Духче» методично посилював тиск і наприкінці першого тайму Максим Сабатюк завдав ще одного разючого удару – 0:2.

 

По перерві «Хавест» пішов в атаку більшими силами і почав одну з одною пропускати небезпечні атаки. Довгий час Владиславу Веріго вдавалося рятувати партнерів, але на 23-й  хвилині рахунок став 0:3 – Іван Бандура першим встиг на добивання. Гра в господарів остаточно розладналася, натомість гравці «Духче», навпаки, перебували «на куражі» і в гарному гуморі, тому продовжували грати у своє задоволення і забивати голи-красені. Спочатку Назар Лич потужним ударом увігнав «Select» у дальню «дев’ятку», а на останній хвилині те ж саме виконав і Іван Бандура. «Хавест» спромігся лише на гол престижу у виконанні Ігора Білітюка – 1:5.

 

Таким чином, «Духче» практично забезпечує собі путівку до півфіналу плей-офф, а «Хавесту» для продовження боротьби потрібно створити справжнє спортивне диво.

 

Найкращий гравець матчу: Назар Лич (Духче)