Гра


2: 2

Удари по воротах:

16
:
12

Удари у рамку воріт:

8
:
10

Сейви:

4
:
7

Фоли:

4
:
2

Попко Максим/Дмитрук Богдан/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Це протистояння виглядало найбільш рівною, принаймні – на папері, парою чвертьфіналістів Першої ліги. У рамках 8-го туру регулярного чемпіонату ківерчани, хоча й мінімально поступилися «КроШу» (1:2), проте ця перемога аж ніяк не була легкою для «заводчан» і «Локомотив» мав дуже непогані шанси відібрати в них залікові бали, граючи при цьому без запасних та воротаря. Звітна зустріч розпочалася традиційно для матчів за участі ківерчан, з їх потужного стартового натиску. І біля воріт Дмитра Роюка одразу стало гаряче. Та, як часто трапляється з номінальними господарями, захопившись атакою вони прогавили контрвипад гостей: Павло Балас утік сам на сам з Валентином Бондарєвим і завдав влучного удару – 0:1. «Локомотив» кинувся вперед з подвоєною енергією: гравці у салатовій формі помітно переважали суперників у швидкості та створили достатню кількість нагод для взяття воріт, проте впевнена гра Дмитра Роюка і фантастичний нефарт завадили господарям піти на перерву, маючи перевагу в рахунку. Особливо показовими були моменти, коли ківерчани тричі (!) не змогли переправити «Select» з метра у порожній кут воріт. На 6-й хвилині «Локомотив» таки відігрався – Денис Кметь продерся крізь двох захисників, обіграв голкіпера і закотив м’яч рамку – 1:1. Проте, «КроШу» аж ніяк не відсиджувався у захисті та, маючи простір для контратак, також створював достатню кількість гострих моментів і перед перервою Микола Дорош реалізував ще один вихід сам на сам – 1:2.

 

У другому таймі господарі продовжили активні дії і наприкінці поєдинку повністю домінували на майданчику. Гол назрівав і як не намагався Дмитро Роюк, потягнути потужний постріл Дениса Кметя у дальню «дев’ятку» на останній хвилині, м’яч таки затріпотів у сітці – 2:2!

 

Таким чином, команди завершили перший матч бойовою нічиєю і відклали питання визначення переможця пари на наступний тиждень.

 

Найкращий гравець матчу: Денис Кметь (НФК Локомотив).