Гра


1: 2

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

              В цій грі першого матчу ¼ Плей-офф Першої ліги на майданчику ОДЮСШ зустрічалися команда Віталія Захарчука та Олександра Кунакова «Neris-Авангард», яка в підсумку встрибнула в плей-офф ледь не «в останній вагон», і срібний призер регулярки – команда ветеранів з Володимирівки Олександра Тищенка. Фаворитом зустрічі вважалися ветерани, проте, як показали попередні матчі плей-офф, вони є непередбачуваними і можуть піднести «сюрпризи» з сторони будь-якої команди.

 

             Тому, знаючи тактику гру суперників і їх можливості, команди з перших хвилин почали діяти активно. Господарі за рахунок швидких атак, а ветерани – за рахунок чітких комбінаційних дій всією командою. Вже на перших хвилинах «юний» ветеранський голкіпер Єгор Кодацький завдяки сейву відвів загрозу від своїх воріт після удару Романа Фібіча. Цей момент неабияк «сколихнув» гостей і вони перейшли до активних наступальних дій. Почергово досвідчені Сомик і Главацький несли загрозу воріт Захарчука, але голкіпер діяв надійно. Не відставав у майстерності і Кодацький, який відбив декілька потужних ударів від братів Абрамових. За 5 хвилин до закінчення першого тайму володимирівські ветерани заграли в п’ять польових і їх злагоджені дії у більшості зразу ж увінчалися успіхом: Колєсніченко видав прострільний пас на Сомика і Михайло вивів ветеранів вперед – 0:1. У другому моменті Сергій Чоп втратив можливість збільшити перевагу гостей. Він «вкрав» м’яч у захисника і вийшов сам на сам з голкіпером, але у завершальній стадії влучив у стійку.            Ветерани і надалі грали першим номером, а «Neris-Авангард» діяв в основному від оборони. Кінцівку першого тайму ветерани вкотре заграли в 5 польових, щоб закріпити успіх, але їх перевага не була втілена у результат і за мінімальної переваги гостей, команди пішли на зміну воріт.

 

             Другу половину зустрічі активніше розпочали господарі, щоб змінити хід гри. Але захист і молодий голкіпер ветеранів діяли чітко, не даючи жодних шансів супернику. Почалися швидкі дії зі сторони обох команд. Комбінація Шелест – Чоп не досягла успіху. У відповідь Дигалевич потужно пробивав і захисник, прийнявши на себе удар на лінії воріт, врятувавши власні ворота. Удар Михайла Абрамова знову парирував воротар володимирської команди. На 5-й хвилині другого тайму ветерани знову змінили тактику і заграли в 5 польових і одразу ж забили. Сомик асистував на Сергія Чопа і рахунок став 2:0 на їх користь. Господарі опиралися з усіх сил, але не могли нічого протидіяти досвіду ветеранів. Вони і надалі володіли ініціативою по ходу зустрічі і грали більш потужно. За 5 хвилин до закінчення гри вони знову вийшли грати в 5 польових, щоб закріпити успіх. Двічі слушну нагоду втратив Сергій Чоп. І як часто буває – не забиваєш ти, забивають тобі. На останній хвилині зустрічі господарі провели потужну контратаку і після їх удару Кодацький не зміг встояти з м’ячем на лінії воріт і  приземлився вже у власних воротах – 1:2.

 

             Таким чином, мінімальна перевага команди Олександра Тищенка і долю подальшої путівки вирішить друга гра плей-офф, яка буде, як ми сподіваємось, не менш цікавою, гострою і драматичною. 

 

Найкращий гравець матчу: Сергій Чоп (Володимирівка Ветеран)