Гра


4: 5

Удари по воротах:

19
:
25

Удари у рамку воріт:

12
:
13

Сейви:

8
:
8

Фоли:

0
:
1

Кірепко Анатолій/Мищук Анатолій/Гоза Руслан




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Гетьман Василь




Про гру:

 

Ось і виходять на завершальну фінішну пряму "регулярні" перегони в найчисельнішій за складом П’ятій лізі волинського футзалу. Більшості команд після цього вік-енду залишилось провести один матч в першості, а одна команда – дублюючий склад «екологічних будівельників» – вже завершила свій футзальний сезон. Коли в боротьбі за трійку призерів все вирішиться в останньому турі, то чільна  "вісімка" команд для боротьби за "абсолютну першість" П'ятої Ліги вже визначилась і командам лише залишилось зафіксувати свої фінішні позиції для старту в плей-офф.

 

Команда з Острожця знаходилась на одну позицію вище в турнірній таблиці за своїх суперників, тому гравці "Мarkson" прагнули обійти своїх опонентів після очної дуелі. Досить цікавий і "веселий" футзал продемонстрували обидві команди – це, напевно, все-таки тому, що особливої боязні і тиску за підсумковий результат у футзалістів не було. Особливо інтригуючим та результативним видався перший тайм. На 4-й хвилині рахунок відкрив Владислав Барчук, проте всередині тайму найкращий бомбардир ліги Андрій Гузоватий зрівняв рахунок – 1:1. А вже в наступні три хвилини бубнівці тричі  зусиллями все того ж Барчука, Дмитришина та Кудима, здавалось, вирішили усі питання про переможця дуелі. Але молоді виконавці з Острожця не знітились, не впали духом і впродовж наступної хвилини Роман Магер та Тарлан Гаджиєв зробили відставання своєї команди мінімальним – 3:4!

 

Після перерви гра дещо сповільнилась, гострих моментів з обох сторін поменшало, але суперники ще по разу відзначились в воротах своїх опонентів. Спочатку найкращий гравець звітного поєдинку Владислав Барчук оформив свій "хет-трик" в цьому матчі, а в кінцівці Андрій Гузоватий оформив  "дубль" і встановив остаточні 4:5 на користь "Markson"!

 

Найкращий гравець матчу: Барчук Владислав (Markson Бубнів)