Гра


2: 4

Удари по воротах:

16
:
13

Удари у рамку воріт:

8
:
8

Сейви:

3
:
7

Фоли:

3
:
6

Кірепко Анатолій/Гоза Руслан/Мищук Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Гетьман Василь




Про гру:

 

Зазвичай так складається (і це цілком закономірно та об'єктивно!), що зустрічі  4-ої та 5-ої команд в чвертьфіналі плей-офф в будь-якому дивізіоні є здебільшого близькими і найбільш непередбачуваними за своїм підсумком. Не став винятком і звітний поєдинок команд Другої Ліги.  Свою очну зустріч в "регулярці" суперники провели ще в листопаді минулого року і тоді в рівному поєдинку "західники" здобули мінімальну перевагу над своїми опонентами, але в підсумковій таблиці по завершенні турнірної боротьби вони всеодно поступились "взуттєвикам" одним щаблем.

 

Перший тайм звітного поєдинку проходив у високому темпі з багатьма гострими моментами. Більш злагоджено та органічніше на паркеті виглядали футзалісти в синіх футболках – зрештою один з найактивніших гравців у їх складі Олександр Якимчук оформив "дубль" в першій 15-хвилинці, але лідер "вестсайдівців" Михайло Бачинський також не пішов на перерву без свого забитого м'яча – 1:2.

 

З абсолютно синхронною точністю відобразились події на майданчику в другому таймі, але тепер вже згадуваний Бачинський забив свій другий гол в цьому матчі між вдалими пострілами автора ще одного "дублю" в лавах  «Вадруса» – Олександра Кузьменка – 2:4! В підсумку, здолавши по "2:1" в кожному з таймів своїх візаві, команда "Vadrus" зробила собі непоганий гандикап у два забиті м'ячі, але це точно не гарантує їй легкого життя в другому поєдинку – і, тим більше, проходження до півфіналу "абсолютки".

 

Найкращий гравець матчу: Кузьменко Олександр (Vadrus)