Гра


Коло2: 2 тур

Корпоративна ліга Волині, Центральний майданчик
15: 53

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Голоскоков С.




Про гру:

Останній матч сьомого туру між банкірами та виробниками хлібопродуктів розпочався з гострих атак «Привату» і вже у дебюті лише стійка воріт врятувала номінальних гостей від голу. Головним диригентом атак у біло-зелених став Андрій Пушкарчук, в якого за спиною чимало вдалих сезонів у Суперлізі обласної першості.

Гол назрівав і на 7-й хвилині рахунок було відкрито. Проте м’яч з центру майданчика довелося розводити саме банкірам після влучного удару «пекаря» Олександра Остапова. За хвилину паритет міг відновитися, але за теремнівців знову зіграла стійка. А ще за 2 хвилини до сигналу на відпочинок своє вагоме слово таки сказав Андрій Пушкарчук, майстерним ударом зрівнявши рахунок – 1:1. За короткий залишок часу, що вимірювався секундами, Андрій встиг розігнати швидку атаку, яку ударом впритул закінчив Микола Пукса.

Після перерви мінімальна перевага банкірів трималася лише хвилину, адже Андрій Пушкарчук створив комфортні умови для дубля Миколи Пукси. 3:1 і на майданчику стало набагато цікавіше. У найближчій контратаці «хлібопік» Тарас Драпчинський продемонстрував майстерність і рахунок скоротив, а за мить міг і зрівняти, але відверто затягнув з ударом. Виправитися одинадцятому номеру «Теремно Хліб» вдалося на 19-й хвилині, коли Тарас технічно закінчив комбінацію партнерів на дальній стойці – 3:3.

За дві хвилини до фінальної сирени своє слово промовив легендарний «теремнівець» Олександр Шипер, вразивши ближній кут банківських воріт. Проте ця подія не сильно вразила господарів майданчика і Василь Хиля рівновагу відновив – 4:4. За 35 секунд до початку серії обов’язкових пенальті хет-трик оформив Тарас Драпчинський і здавалося подарував перемогу червоно-жовтим. Але останнє слово залишилося за Андрієм Пушкарчуком, котрий за 4 секунди до сирени знайшов шпарину у захисних побудовах «хлібопіків» і відправив кулястого у дальній кут – 5:5. Драматично і по-бойовому. Обидві команди заслуговували на овацію.

А пенальті влучніше пробили гості.