Гра


6: 1

Удари по воротах:

14
:
12

Удари у рамку воріт:

10
:
5

Сейви:

4
:
4

Фоли:

6
:
1

Бродовський Руслан/Максимов Дмитро/Кірепко Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Журибіда Віктор




Про гру:

 

          Сусіди по турнірній таблиці зійшлись у передостанньому турі серед п’ятилігових клубів. Лише за додатковими показниками розділяли їх шосте та сьоме місця. Проте обидва клуби до заповітної «вісімки» для боротьби за абсолютне чемпіонство уже потрапили. А на боротьбу за медалі жодна з команд уже не претендувала.

 

З перших хвилин в атаці більше грали номінальні гості. Та з ударами по воротах дещо не щастило – усі летіли в «молоко». На 3-й хвилині за справу всерйоз взялися господарі, а їх затяжна атака завершилась голом Сергія Гребенюка – 1:0. Ідучи ва-банк та оголивши тили, «Фортуна» ледь не пропустила вдруге на 4-й хвилині. Проте комбінація в один дотик від господарів завершилась без удару по воротах. І все ж на 5-й хвилині Юрій Морозов рахунок зрівняв – сталось це після не зовсім впевненої гри воротаря «Любарта». Зі змінним успіхом проходила гра надалі. В атаці грала то одна, то інша команда. М’яч в середині майданчика практично не затримувався.  Саме за такого перебігу подій на 7-й хвилині за «Любарт» забив після передачі Назара Бугайчука Сергій Джурак – 2:1. З цього моменту даний тандем розігрався не на жарт і ще за хвилину у їх виконанні знову схожа комбінація та гол! Підтримав своїх колег по команді на 8-й хвилині і Олександр Талько та збільшив відрив до трьох м’ячів. Останні дві хвилини тайму для «Любарта» знову результативні. Голи на рахунку Сергія Джурака та Вадима Пігули – 6:1!

 

З атак розпочали господарі і другий тайм. Цікаві та різноманітні атаки виходили як в один дотик, так і завдяки комбінаційним діям. Грамотна тактична постановка із частими змінами четвірок весь час тримала у напрузі захист «Фортуни». Та, схоже, зробивши рахунок переможним у першому таймі, футзалісти «Любарта» у другому надали перевагу награванню комбінацій, аніж доведенню рахунку до більш розгромного. Тож догравали матч суперники, насолоджуючись власними комбінаціями, а не забитими голами. А нульовий нічийний рахунок у другому таймі залишив на табло загальну перемогу ФК «Любарт Фемілі» – 6:1!

           

Найкращий гравець матчу: Сергій Джурак (Любарт Family)