Гра


0: 3

Удари по воротах:

4
:
16

Удари у рамку воріт:

1
:
5

Сейви:

3
:
1

Фоли:

2
:
0

Журибіда Володимир/Дмитрук Андрій/Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Юнаки з «Любарт Junior», без сумніву, були однією із найбільш цікавих команд Четвертої ліги під час регулярної першості. Підопічні Олександра Лисенка, які «набивають шишки» дорослого футзалу, подекуди тішили напрочуд сміливою грою – щоправда, велика кількість помилок часто не дозволяла їм розраховувати на перемоги в матчах, де це було дуже реально. Самобутній колектив із «Мильська» ж до останнього туру боровся за перемогу в «регулярці», лише на два залікові пункти у підсумку відставши від «Ратнова» та завоювавши достойні «срібні» медалі змагань. А от матч між цими командами на початку сезону був дуже конкурентним, і гравці «Мильська» лише наприкінці того протистояння зуміли завоювати нелегку перемогу – 4:3. Тож у стикових матчах юні «князі» хотіли вчергове здивувати своїх опонентів.

 

Звісно ж, на правах фаворитів гравці «Мильська» одразу ж захопили ініціативу в грі. Утім, їх юні суперники не просто здорово трималися, а й частенько дошкуляли срібним призерам регулярної першості Четвертої ліги небезпечними контрвипадами. У підсумку, як не старалися брати Максим та Анатолій Відрінські, а також Віктор Олінчук, до перерви зламати оборонні порядки «Любарта», попри суттєву ігрову та територіальну перевагу, гравці «Мильська» так і не зуміли, а відпочивати команди пішли без забитих голів.

 

У другому таймі хід гри не змінився: «Мильськ» більше атакував, однак підопічні Олександр Лисенка тримали свої ворота «на замку». «Розпечатати» їх у середині другого тайму гостям допоміг прикрий автогол після розіграшу аута одного із гравців «Любарта-молодшого» – 0:1. Після пропущеного м’яча «Князі» намагалися грати активніше попереду, однак врятувати матч проти організованого «Мильська» було не так легко. А на останній хвилині гості таки зуміли збільшити свій відрив уже двома «чистими» м’ячами у виконанні капітана команди Віктора Олінчука – 0:3! Гарно тримався «Любарт-Джуніор» у цьому поєдинку, однак на матч-відповідь із суттєвою перевагою виходитиме саме «Мильськ»!

 

Найкращий гравець матчу: Віктор Олінчук (ФК Мильськ)