Гра


2: 2

Удари по воротах:

19
:
19

Удари у рамку воріт:

11
:
10

Сейви:

9
:
10

Фоли:

4
:
3

Попко Максим/Дмитрук Андрій/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Якщо у попередньому сезоні «Гірка Полонка» була одним із аутсайдерів Четвертої ліги, то цього сезону вже об’єднаним колективом із «Феніксом» зуміла завоювати бронзові медалі регулярної першості цього дивізіону. Натомість, суперники з «Imperium» також проявили себе, як досить потужний колектив, однак через нестабільність минулорічні фіналісти Кубка Мрії фінішували лише шостими у таблиці. У «регулярці» матч між цими командами завершився досить переконливою перемогою підопічних Сергія Гомона з «Гіркої Полонки», однак перед стиковими іграми це навряд чи давало якісь додаткові дивіденди номінальним гостям поєдинку.

 

Перша половина гри проходила за рівної боротьби, хоча команди загрожували одна одній здебільшого ударами з-за меж штрафної площі. Трохи напружитися довелося обом голкіперам – і Андрію Попенку з «Гіркої Полонки», і Богдану Петруку з «Імперіума». Останньому довелося відбити одразу декілька ударів наприкінці першого тайму, коли номінальні гості поєдинку повністю захопили ініціативу в грі. А на останній хвилині перед перервою не врятував і він, коли прямим ударом зі штрафного Сергій Матвійчук від бокової стійки відправив м’яч точно у рамку – 0:1!

 

Після стартового тиску від «Фенікса» господарі спробували відповісти своїми атаками, організувавши декілька поспіль кутових та аутів, і це дало свої плоди: після прострілу м’яч відскочив до Олега Гаврилюка, який з близької відстані розстріляв рамку – 1:1! Утім, така рівновага протрималася лише протягом двох хвилин. Вадим Матвійчук з «Гіркої Полонки» спочатку не використав вбивчу нагоду, пробивши вище незахищених воріт, однак уже в наступній атаці виправився, реалізувавши швидкий контрвипад своєї команди – 1:2! Про на 23-й хвилині гравці «Імперіума» знову зуміли відігратися – і знову після розіграшу аута чудовий дальній удар майже з центру майданчика цього разу залетів від Олександра Романюка – 2:2! У підсумку, команди так і розійшлися бойовою нічиєю та відклали визначення півфіналіста Четвертої ліги на матч-відповідь.

 

Найкращий гравець матчу: Олександр Романюк (Imperium)