Гра


0: 3

Удари по воротах:

10
:
14

Удари у рамку воріт:

4
:
6

Сейви:

3
:
4

Фоли:

2
:
7

Журибіда Володимир/Попко Максим/Дмитрук Андрій




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

«Колос-2» в останньому турі П’ятої ліги мав змогу встрибнути на бронзову сходинку п’єдесталу, однак у битві зі срібними призерами з «Мильська» таки не зумів вирвати перемогу. «Воротнів» же після потужного старту сезону свої шанси на медалі розгубив ще раніше. У матчі цих команд в регулярній першості ківерцівські ветерани розтрощили суперників з рахунком 8:2, тож мали сподівання перемогти і в чвертьфінальній стиковій дуелі свого дивізіону.

 

Перший тайм проходив за рівної боротьби – обидві команди обмінювалися атаками та мали небезпечні моменти. Утім, відзначитися вдалося ківерцівським «ветеранам»: передача з глибини знайшла Дениса Левчука у карній зоні, а той проштовхнув м’яч низом у дальній кут – 0:1. Гравці «Воротнова» кинулися відігруватися, отримали право на декілька стандартів, однак ближче до завершення тайму знову пропустили: голкіпер «біло-зелених» вкинув від власних воріт аж до штрафної площі опонентів, а той-таки Левчук, який знаходився спиною до воріт, головою переправив «кулястого» через воротаря та оформив «дубль» в матчі – 0:2! Одинадцять м’ячів у Дениса у складі ківерчан цього сезону, враховуючи «регулярку»! Наприкінці тайму «ветерани» навіть спробували взяти м’яч та ігровий час під контроль, вийшовши атакувати п’ятьма польовими, а рахунок до перерви так і не змінився.

 

У другому таймі гравцям «Воротнова» потрібно було щось вигадати, аби врятувати поєдинок. Утім, гравці «Колоса-2» були про ситуацію іншої думки та знову на подовгу намагалися контролювати гру, підпускаючи досвідченого Олександра Батрака як п’ятого польового. У середині тайму це дало результат: Батрак виконав точну передачу на Олександра Покалюка, якому треба було лише переправити «кулястого» у сітку незахищеної рамки – 0:3. Більшість часу, що залишився до фінальної сирени, «ветерани» спокійно тримали м’яч п’ятьма гравцями, а суперники не надто намагалися пресингувати. У підсумку, «ветерани» спокійно довели матч до впевненої перемоги та мають чудову перевагу над суперниками перед матчем-відповіддю у чвертьфіналі Четвертої ліги.

 

Найкращий гравець матчу: Денис Левчук (Колос-2 Ветеран)