Гра


1: 3

Удари по воротах:

19
:
15

Удари у рамку воріт:

8
:
8

Сейви:

5
:
7

Фоли:

2
:
2

Бродовський Руслан/Максимов Дмитро/Гоза Руслан




Хронометрист / Делегат:

Стащук Леонід/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Після восьми зіграних турів «БусМаркет-2» посідав другу сходинку в турнірній таблиці і, хоча зіграв на матч більше, ніж основні конкуренти, мав цілком непогані шанси втриматися у топ-3. Натомість «Вуд Еко Буд-2», що вів відчайдушну боротьбу за місце у плей-офф, вже знав усі результати матчів конкурентів і розумів, що навіть теоретичні шанси потрапити до топ-8 втрачено. Мабуть саме відсутність тягаря відповідальності дозволила гостям зіграти розкуто і впевнено, а от «автомобілісти» явно почувалися «не у своїй тарілці». Гості протягом усього матчу були активнішими, діяли швидше і загалом виглядали переконливіше. Тому й небезпечних моментів біля воріт Романа Зінчука виникало дещо більше. Голкіпер господарів провів хороший матч та в деяких епізодах він був просто безсилий врятувати свою команду. На 7-й хвилині гості провели швидку атаку, вивели Івана Дмитрука сам на сам з воротарем і він не схибив. А перед самою перервою рикошет при виконанні штрафного удару допоміг Богданові Прокопцю подвоїти перевагу колективу з Олики – 0:2.

 

У другому таймі «БусМаркет-2», якому вже не було чого втрачати, пішов вперед великими силами і почав пропускати контратаки, одну з яких на 16-й хвилині завершив Іван Дмитрук. Голкіпер «Вуд Еко Буд-2» Владислав Пушка продемонстрував просто геніальну гру, тягнучи удари будь-якої складності з будь-якої відстані і пробити його господарям вдалося лише одного разу та й то за допомогою рикошету – 1:3.

 

Таким чином, «БусМаркет-2» опускається одразу на 4-у сходинку і навряд чи зможе повернутися до топ-3, зважаючи на те, що конкуренти мають по матчу в запасі, а «Вуд Еко Буд-2» попри яскраву перемогу не зможе потрапити до топ-8, адже надто багато було втрачено на старті.

 

Найкращий гравець матчу: Іван Дмитрук (Вуд Еко Буд-2)