Гра


4: 1

Удари по воротах:

14
:
16

Удари у рамку воріт:

20
:
9

Сейви:

1
:
1

Фоли:

6
:
3

Максимов Дмитро/Гоза Руслан/Бродовський Руслан




Хронометрист / Делегат:

Стащук Леонід/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Перед звітним поєдинком «Любарт Family» опинився на некомфортному 8-му місці у турнірній таблиці і дуже прагнув покращити свою позицію. Натомість «Мотор», що практично втратив реальні шанси на потрапляння до топ-8, намагався хоч трохи поповнити кількість набраних залікових балів. В дебюті матчу на майданчику точилася доволі рівна гра: «авіатори» аж ніяк не поступалися номінальним господарям у бажанні перемогти, проте Вадиму Корнелюку, що діяв на вістрі їх атак фатально не щастило. «Любартівці» також завдавали чимало клопотів воротарю гостей Роману Твардовському. Певний час йому вдавалося рятувати свою команду, але коли на 7-й хвилині Олександр Талько протиснув захисника і впритул розстріляв ворота, голкіпер був безсилий. Пропущений гол дещо дезорганізував гравців «Мотора» і перед перервою Назар Балабан потужним ударом у верхній кут подвоїв перевагу господарів – 2:0.

 

У другому таймі гості намагалися змінити перебіг подій на майданчику, проте гравці «Любарт Family» надійно тримали гру під своїм контролем і не припускалися серйозних помилок поблизу власних воріт. За кілька хвилин до фінальної сирени «авіатори» зняли воротаря, але були швидко покарані за неточний пас Вадимом Пігулою, який вразив порожні ворота. Під завісу зустрічі настирний Вадим Корнелюк таки досяг свого і забив гол престижу, а на останніх секундах у господарів відзначився Віталій Борзов.

 

Отож, «Любарт Family» перемагає з рахунком 4:1 і за два тури до фінішу посідає 7-у сходинку, а «Мотор» втрачає навіть гіпотетичні шанси на плей-офф і навряд чи зможе залишити останнє місце у турнірній таблиці.

 

Найкращий гравець матчу: Вадим Пігула (Любарт Family)