Гра


2: 1

Удари по воротах:

13
:
5

Удари у рамку воріт:

13
:
10

Сейви:

1
:
4

Фоли:

8
:
3

Гоза Руслан/Бродовський Руслан/Максимов Дмитро




Хронометрист / Делегат:

Стащук Леонід/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Інтрига цього протистояння була проста і зрозуміла: «Респекту-2» для потрапляння до топ-8 необхідна була лише перемога, «Хавесту» достатньо було не програти. Такі обставини ніби змушували номінальних господарів зіграти «другим номером», максимальну увагу приділивши захисту. Проте, саме колектив з Підлозців розпочав дуже активно і вже на 3-й хвилині «Select» після потужного діагонального удару Ігора Білітюка затріпотів у сітці – 1:0. «Поважним» вже не було куди відступати і вони почали активніше діяти попереду та намагалися взяти м’яч під свій контроль. Гра вирівнялася, втім захист обох колективів доволі впевнено виконував свої обов’язки, тому великої кількості гольових моментів не спостерігалося. На 12-й хвилині Ігор Білітюк відзначився вдруге, забивши гол, майже ідентичний з першим. Та перед самою перервою, «Респект-2» влаштував невеличку навалу і Олександр Кухта вдало підставив ногу під дальній удар Сергія Воєводи, скоротивши відставання до мінімуму – 2:1.

 

В дебюті другого тайму гості пішли на штурм воріт Владислава Веріго і «Хавесту» стало непереливки. «Поважні» затисли їх на власній половині майданчика та створили достатньо гольових нагод, щоб вирішити долю протистояння на свою користь, але голкіпер, кілька промахів з убійних позицій та двічі каркас воріт завадили їм хоча б зрівняти рахунок. Поступово гості дещо видихлись і «Хавесту» вдалося відсунути гру від власних воріт та навіть створити кілька моментів для того, щоб збільшити свою перевагу, проте їм також не вдалося забити.

 

Таким чином, колектив з Підлозців фінішує на 7-й сходинці турнірної таблиці, а «Респект-2» залишається за бортом плей-офф.

 

Найкращий гравець матчу: Ігор Білітюк (FC Hawest)