Гра


3: 0

Удари по воротах:

24
:
9

Удари у рамку воріт:

10
:
3

Сейви:

3
:
7

Фоли:

6
:
5

Журибіда Володимир/Леончук Олександр/Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Гетьман Василь




Про гру:

 

Звітний поєдинок завершував регулярні перегони в Першій Лізі. Ще у суботу  чемпіонство тут завоювали, здобувши впевнену перемогу в заключному турі, "західні індустріали", а звітного недільного вечора (за годину до цієї гри!) ветерани з Володимирівки здолали ківерецьких «залізничників» і забронювали за собою срібні нагороди. Тому завершальний поєдинок Першої ліги відкривав «бронзову завісу» – «КроШу» чи «Traders»? Останнім для того, щоб посунути вниз по турнірній драбині команду з однойменного заводу, необхідно було перемагати невмотивований  "Олімп", який  явно провалив нинішній сезон, здобувши одне залікове очко в у восьми матчах і твердо осівши в аутсайдерах. Але хто не хоче наостанок голосно гримнути дверима?

 

Матч, як і очікувалось, розпочався з потужних атак номінальних господарів. Вже на 2-й хвилині з вигідної позиції пробив потужно Дмитро Оляницький, але стійка врятувала команду "білих". Згодом гості вирівняли гру, але з середини першого тайму активні "трейдерси" підвищили темп і градус своїх атак, їх перевага стала відчутнішою. Хто дійсно запам'ятався на майданчику в цей проміжок ігрового часу, так це голкіпер-ветеран в складі "Олімпу" – Іван Семенюк, який з великим відривом лідирував би на той момент у номінації на звання "лева матчу", але його реакція, блискавичні сейви та надійна гра в воротах мали свою певну планку та межу. В  кінцівці першого тайму потужним ударом зі штрафного Артем Пашківський відкрив рахунок у поєдинку, а ще за хвилину Дмитро Козачук закріпив перевагу «чорних», які пішли на перепочинок уже з думками про омріяну «бронзу».

  

У другому таймі гравці "Олімпа" ще намагалися повернути інтригу в рахунку, але мало гостроти було в їх атакувальних діях, а коли все ж таки доходило до ударів у рамку господарів, то надійно діяв на останньому рубежі Олександр Шпарук. Проте на 21-й хвилині зустрічі Дмитро Оляницький майстерно розібрався на "п'ятачку" перед воротами "білих" і ефектно в падінні вколотив "Селект" під поперечину – 3:0! Третій забитий гол повністю вбив інтригу в матчі, команди просто догравали поєдинок, а забитих м'ячів вболівальники більше не побачили.

 

Найкращий гравець матчу: Пашківський Артем (FC Traders)