Гра


0: 3

Удари по воротах:

11
:
13

Удари у рамку воріт:

4
:
4

Сейви:

2
:
4

Фоли:

4
:
10

Попко Максим/Леончук Олександр/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Гетьман Василь




Про гру:

 

Потроху виходять на завершальну фінішну пряму суперлігові перегони волинського футзалу, але ніякої турнірної ясності тут поки немає: все йде до того, що доля чемпіонства та призерів першості буде вирішуватися в заключному турі. А цього недільного вечора останніми з команд Суперліги, хто вийшов на паркет, були футзалісти славнозвісної "Надії" з Хорова та амбітний  "Вотранс" із обласного центру. Суперники з однаковими втратами турнірних очок підійшли до звітного матчу, але "надійні" відставали від  "транспортників" на три очки, адже мали ще в запасі один пропущений поєдинок.

 

Гравці обох колективів добре знайомі, а тому кожна з команд методично втілювала свій ігровий план на майданчику. Відчувалась велика жага до боротьби та зарядженість «синьо-червоних», які дуже часто вмикали пресинг гравців суперника навіть на їх половині. Саме завдяки цьому пресингу, «надійні» помилились,   розігруючи м'яч з ауту поблизу своїх воріт на 6-й хвилині, і стрімкий Дмитро Бурковський «розпечатав» ворота Андрія Янчука – 0:1. Досвідчену команду «зелених» це не знітило. Більше того – вже в першій своїй атаці після пропущеного голу гравці "Надії" пішли вперед з п’ятим польовим, але чітко та самовіддано відпрацьовували в захисті «вантажоперевізники» і, як бонус, красивий і точний «парашут» від Дмитра Максимчука через весь майданчик приземлився в сітці воріт номінальних господарів – 0:2! Вся подальша боротьба в поєдинку проходила в схожому ключі: команда з Хорова здебільшого атакувала, підключаючи п’ятого польового, адже тільки таким чином вдавалося знаходити стежину до воріт Василя Ярошика, який бездоганно захищав рамку «вотрансівців», рятуючи своїх партнерів після небезпечних ударів Володимира Лаби, Ярослава Писька та Сергія Шафранського. От тільки влучності Василю бракувало в цей вечір, адже жоден з його числених "лонгболів" не досяг цілі. Слід також відзначити, що в кінцівках кожного з таймів номінальні гості напрацювали собі в пасив по п’ять командних фолів, але, на щастя для підопічних Юрія Волошина, до пробиття "даблів" справа не дійшла. А кінцеву крапку в цьому двобої поставив Валентин Кривицький, коли на останній хвилині перехопив "Селект" і холоднокровно низом закотив його в порожні ворота підопічних Віктора Ревка – 0:3!

 

Важка, але впевнена перемога "Вотрансу", яка виводить їх в лідери Суперліги разом з ковельчанами за три тури до фінішу. Надія тепер вже на шість очок відстає від лідерів, але має гру в запасі. Тож найцікавіше у Суперлізі все ще попереду...

 

Найкращий гравець матчу: Максимчук Дмитро (Вотранс)