Гра


3: 6

Удари по воротах:

12
:
14

Удари у рамку воріт:

6
:
9

Сейви:

5
:
3

Фоли:

4
:
5

Журибіда Володимир/Дмитрук Богдан/Леончук Олександр




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Волинець Юрій




Про гру:

 

          У дев’ятому турі зустрічалися команди, які представляли молодість та досвід у Першій лізі Регулярного цьогорічного чемпіонату. Обидві команди зазнали поразок у попередньому турі: «Володимирівка Ветеран» після поразки від FC «Traders» вийшла із боротьби за «золото» регулярної першості, однак воліла зберегти бодай «срібло», а команда з Ківерців після поразки від «Kroschu Lutsk» внесла ще більшу неоднозначність у кінцевому розподілі місць команд, та мусила також грати на перемогу.  Хоч і на різних місцях у турнірній таблиці підійшли до гри команди, але вже з перших хвилин стало ясно, що гра буде цікавою і насиченою гольовими моментами.

 

               На перших хвилинах команди запропонували одна одній високий темп і швидкі контратакуючі дії. Першу спробу відкрити рахунок господарями у виконанні Давида Франчука чітко локалізував Сергій Подопригора. Але через кілька секунд, вже у другому моменті, Франчук не схибив і «задізничники» повели в рахунку – 1:0. Після пропущеного голу гості «ожили» і дали «урок» по швидких атаках. Проте у завершальних стадіях м’яч проходив повз ворота. Господарі і надалі продовжували грати першим номером, а ветерани більше приділяли уваги обороні, тим самим зберігаючи сили для рішучих дій. Проте майстерність більш досвідчених гравців, незважаючи на вік, принесла їм успіх. Під завісу тайму Петро Шелест відновив рівновагу, а на останніх секундах першого тайму він же асистував на Віктора Воробея, який замкнув прострільну передачу свого партнера і гості повели в рахунку – 1:2!

 

Другий тайм розпочався зі швидких атак обох команд, адже мінімальна перевага не влаштовувала жодну з них. Суперники підтримували високий темп і створювали небезпечні моменти. У такій швидкісній перепалці знову пощастило ветеранам і вже на початку тайму Петро Шелест після пасу Михайла Устяка збільшив перевагу «Володимирівки» – 1:3. Після забитого голу «Ветерани» дещо знизили темп гри і в невдовзі були покарані: Давид Франчук потужним ударом у нижній кут скоротив рахунок до мінімуму – 2:3. Відчувши ігрову перевагу залізничники збільшували свої потужності і йшли на штурм воріт Подопригори. Нагоду зрівняти втратив Франчук, пройшовши краєм, але голкіпер гостей вкотре продемонстрував майстерність. В середині тайму гра вирівнялася, а в окремих епізодах стали домінувати гості. Вони змінили тактику ведення гри, перейшовши на гру в п’ять польових і знову забили: Михайло Устяк асистував на Шелеста і ветерани знову збільшили відрив – 2:4. Досягнувши успіху п’ятьма польовими, гості знову атакували, але припустилися помилки, і Назарій Левчук забив третій м’яч, знову зробивши мінімальною різницю в рахунку – 3:4. Михайло Сомик, зробивши сольний прохід по краю, не влучив у ворота. У відповідь Роман Стужук  мав нагоду відновити рівновагу, але теж не влучив у порожню рамку, а дальній удар Франчука парирував Подопригора. Останні дві хвилини гри господарі теж заграли в п’ять польових, щоб врятувати гру, і відчайдушно штурмували ворота гостей, але «Ветерани» чітко організували оборону, а за хвилину до закінчення гри, «піймали» на помилці ківерчан і Шелест зробить «хет-трик» у грі! А остаточну крапку за 25 секунд до завершення гри поставив Віктор Воробей, забивши шостий м’яч у ворота «Локомотива» – 3:6!

 

О тож, бойова і вольова перемога «Володимирівки Ветерана» виводить їх на друге підсумкове місце у турнірній таблиці Першої ліги, а «Локомотив» завершив регулярний чемпіонат на п’ятій позиції.

 

Найкращий гравець матчу: Давид Франчук (НФК Локомотив)