Гра


5: 5

Удари по воротах:

10
:
11

Удари у рамку воріт:

22
:
13

Сейви:

5
:
13

Фоли:

8
:
10

Максимов Дмитро/Шульгач Андрій/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

У звітному матчі зустрічались команди Третьої ліги з англомовними назвами своїх колективів. "Вайт Бенд" перед цією грою знаходився на другій позиції і у разі перемоги мав шанси завоювати "скудетто", тож виходив на гру з твердим бажанням перемогти. Натомість, їхні опоненти з "Клевер Сторс" виконали головне завдання – потрапляння в зону плей-офф, тож ця гра для них була важлива в плані підсумкового місця після закінчення Регулярного чемпіонату.

 

Початок гри був досить активним для обох колективів. Команди з перших секунд гри кинулись вперед, намагаючись одразу повести у рахунку. Першому відзначитися вдалось гравцю "Клевер Сторс" Богдану Мосійчуку який влучно пробив по воротах суперника – 0:1. Звичайно, такий перебіг подій не входив у плани номінальних господарів і вони кинулися відігруватись. Врешті-решт, зусиллями Іллі Шевчука їм вдалося це зробити. Та все ж кінець тайму був за "Клевер Сторс" та їхніми гравцями Богданом Мосійчуком та Сергієм Тачинським які зуміли ще тричі забити – 1:4.

 

Друга половина змушувала "Вайт Бенд" йти відігруватись. І вони зусиллями Владислава Марцинюка двічі вдало це зробили, скоротивши рахунок до мінімуму – 3:4. Продовжив гольову ходу Роман Ярмощук, і градус поєдинку вийшов на найвищу його позначку – 4:4! В середині тайму «біло-чорні» за допомогою Андрія Красовського вийшли вперед, на що практично одразу відповів Павло Чикалюк, і команди знову починали "з нуля"! Як не намагались суперники в кінці гри перехилити шальки терезів на свою користь, зробити це їм так і не вдалось. Напружений та цікавий поєдинок завершився бойовою нічиєю – 5:5!

 

Найкращий гравець матчу: Богдан Мосійчук (Клевер Сторс)