Гра


4: 5

Удари по воротах:

18
:
19

Удари у рамку воріт:

9
:
15

Сейви:

11
:
6

Фоли:

5
:
2

Максимов Дмитро/Шульгач Андрій/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

З різними завданнями виходили команди на цей поєдинок. Якщо "Бережанка Метеор" виконала головне завдання – потрапляння в зону плей-офф Третьої ліги, і ця зустріч для них мало що вирішувала, то у їхніх опонентів це був чи не найголовніший матч "регулярки". У колективу ще були шанси на попадання в омріяну «вісімку», але в цій зустрічі їм потрібно було обов'язково перемагати, тож на поєдинок вони виходили дуже налаштовані та мотивовані, з бажанням будь-що перемогти.

 

Гра розпочалась з атак "Теремно-Хліб-2", які великими силами кинулись вперед забивати. Це привело до бажаного результату у вигляді м'ячів Вадима Вознюка та Владислава Власюка, які змогли "розмочити" рахунок у зустрічі. Продовжив їхню гольову феерію Віталій Кіпень, і стало зрозуміло що "метеорам" буде складно у цьому поєдинку – 3:0. До всіх негараздів номінальним гостям додався ще й прикрий автогол в кінці тайму, на який, щоправда, відповіли своїм автоголом і господарі, тож  на перерву команди пішли при комфортній перевазі хлопців з Теремно – 4:1.

 

Маючи таку перевагу, другу половину "пекарі" розпочали від оборони, намагаючись у швидкій контратаці збільшити свою перевагу. Та не завжди те, що хочеться, виходить. Гравцям "Бережанки" Вахтангу Машаві та Андрію Франчуку вдались влучні постріли і їхня команда скоротила рахунок у матчі – 4:3. Далі – більше: в середині тайму Андрій Федорчук забив ще один м'яч, який зробив рахунок у зустрічі рівним – 4:4! Після цього розпочалась справжня "футзальна заруба", де опоненти не шкодували ані себе, ані суперника в жорстких єдиноборствах. Під кінець гри гравець "Бережанки Метеора" Андрій Мединський вивів свою команду вперед і довів всім, що навіть програючи з великим рахунком, треба грати до кінця, і футбольна Фортуна обов'язково віддячить за це! Підсумок – вольова перемога "Бережанки Метеор" з рахунком 4:5!

 

Найкращий гравець матчу: Віталій Шинкарук (Бережанка Метеор)