Гра


2: 2

Удари по воротах:

13
:
36

Удари у рамку воріт:

5
:
20

Сейви:

18
:
3

Фоли:

4
:
0

Дмитрук Андрій/Журибіда Володимир/Осипчук Владислав




Хронометрист / Делегат:

Максимова Катерина/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

У звітній грі зустрічались команди, які після восьми турів знаходились на різних полюсах турнірної таблиці: хлопці з Гіркої Полонки вели боротьбу за один з комплектів нагород Регулярного чемпіонату Четвертої ліги, а от їхні опоненти у цій грі – "Ветеран" зі Струмівки – були восьмими та виконали головне завдання, тож на цей поєдинок виходили дуже спокійними що зіграло їм на користь, бо результат на команду ніяк не тиснув.

 

Поєдинок розпочався досить обережно. Жодна з команд не форсувала подій, намагаючись довго контролювати м'яч та шукати шпарини в захисті своїх опонентів. Першому прогалину в обороні суперників вдалось знайти струмівчанину Юрію Вихованцю, який "прошив" воротаря-опонента. Відповів йому Роман Хомик і команди знову розпочали «з нуля» – 1:1. Боротьба продовжилась на кожному клаптику майданчика і моментів було ще достатньо, та вижати щось з цього матеріального жодній з команд в першій половині більше так і не вдалось.

 

Така ж гра продовжилась і у другому таймі – контроль м'яча та пошук слабинок в обороні. А коли здавалося, що м'яч вже в воротах, то в останній момент виникали різні частини тіла воротарів та захисників команд які не давали "шкіряному" перетнути стрічку воріт. Все ж в середині тайму "феніксівцю" Владиславу Базилюку вдалось влучно пробити та вивести свою команду вперед – 1:2. Справжня інтрига розпочалась на останній хвилині поєдинку, коли Сергій Войтович зрівняв рахунок і цю гру суперники закінчили бойовою нічиєю – 2:2.

 

Найкращий гравець матчу: Андрій Карасійчук (Ветеран Струмівка)