Гра


6: 6

Удари по воротах:

22
:
14

Удари у рамку воріт:

10
:
11

Сейви:

5
:
4

Фоли:

2
:
4

Осипчук Владислав/Журибіда Володимир/Дмитрук Андрій




Хронометрист / Делегат:

Максимова Катерина/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

Це була ще одна суботня гра представників П'ятої ліги. Зустрічались лідер свого дивізіону – нововолинська команда «ТТІ-2», а також міцний "середняк" з Бубнова. Колектив перед цією грою знаходився на сьомій позиції. Боротьба в середині турнірної таблиці дуже серйозна, тож кожен заліковий бал може дуже вплинути на місце в подальшій боротьбі. Тож хлопці з колишнього Локачинського району прагнули будь-що відібрати очки у фаворита зустрічі.

 

Як і личить лідеру ліги, нововолинські хлопці розпочали з тотального пресингу на команду-опонента, що дало результат у вигляді автоголу та м'ячів Давида Лисиці і Артема Ігнатійчука – 3:0. Стало зрозуміло, що команді Сергія Костюкевича буде важко "зачепитись" за залікові бали у цій зустрічі. Промінцем надії для «біло-червоних» став гол Назара Дмитришина ,який зумів дещо скоротити рахунок у грі – 3:1. Моментів в першу таймі було ще достатньо, та забитих м'ячів глядачі так і не побачили.

 

Рахунок змушував бубнівчан йти вперед, і вони великими силами з перших секунд другої половини побігли відігруватись. Це принесло свої плоди: Назар Дмитришин та Богдан Кудим забили голи та зробили гру надзвичайно цікавою та напруженою – 3:3!

За п'ять хвилин до закінчення поєдинку гравець з Бубнова Володимир Барчук зробив «дубль», і в повітрі спорткомплексу ВНУ запахло сенсацією. Нововолинці змушені були кинути всі свої зусилля для того, щоб зрівняти рахунок. В самому кінці двобою суперники обмінялись голами. Їх автори Назар Дмитришин, Артем Ігнатійчук та Тарас Чепіль, який поставив кінцеву нічийну крапку у результаті цього цікавого протистояння – 6:6!

 

Найкращий гравець матчу: Владислав Барчук (MARKSON Бубнів)