Гра


7: 4

Удари по воротах:

20
:
18

Удари у рамку воріт:

13
:
10

Сейви:

6
:
7

Фоли:

4
:
6

Дмитрук Андрій/Осипчук Владислав/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Максимова Катерина/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

У звітному поєдинку зустрічались команди, які за декілька турів до завершення Регулярного чемпіонату П’ятої ліги вирішували різні завдання. Якщо звитяга "легіонерів" у попередньому турі дозволила команді продовжувати боротьбу за п'єдестал свого дивізіону, то у їхніх опонентів з третьої команди "Респекта" справи йшли не так райдужно. Перед цією грою колектив з сімома заліковими балами знаходився на дев'ятій позиції, і вів відчайдушну боротьбу за місце у зоні плей-офф. Тож очки для обох команд були вкрай важливими і на цей поєдинок вони виходили дуже налаштованими та мотивованими.

 

Гра розпочалась з великою кількістю боротьби та намаганнями команд відкрити рахунок. Першому це вдалося зробити гравцю "поважних" Дмитру Гулю, на що практично одразу відповів Андрій Демський, який зумів технічно обіграти воротаря суперників і забити красивий м'яч – 1:1. В середині тайму за гру рукою у карному майданчику "Легіону" був призначений шестиметровий удар, який влучно виконав Андрій Ткачук – 1:2. Після цього команди обмінялися м'ячами, авторами яких стали Тарас Мазяр та Назар Литвинов, і поєдинок "заграв новими яскравими фарбами". Моментів було ще достатньо, та забитих м'ячів в першій половині вболівальники більше так і не побачили – 2:3.

 

Рахунок змушував городищенців йти відігруватись, і вони великими силами кинулись вперед, що дало свій результат у вигляді м'яча Андрія Демського, на який відповів Богдан Клим'юк – 3:4. В кінці гри емоції почали виходити за свої межі, так як кожна з сторін протистояння намагались вирвати прийнятний для неї результат. М'яч "легіонера" Артема Крайнікова знову встановив рівновагу, а всюдисущий Андрій Демський вивів свій колектив вперед – 5:4. Тарас Мазяр і Денис Голодюк на останніх секундах забили ще м'ячі, та поставили масну крапку в результат цього двобою – 7:4. «Легіон» вийшов на другу сходинку в П’ятій лізі та продовжить боротьбу за найвищі місця у дивізіоні.

 

Найкращий гравець матчу: Андрій Демський (Легіон ТГ)