Гра


6: 7

Удари по воротах:

18
:
23

Удари у рамку воріт:

12
:
16

Сейви:

10
:
6

Фоли:

3
:
5

Журибіда Володимир/Осипчук Владислав/ Дмитрук Андрій




Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

Відкривалась суботня програма футзальних поєдинків в спорткомплексі ВНУ грою між представниками Другої ліги – ФК "Стир" та їхніх опонентів з команди "Покров". Перед цим поєдинком суперники знаходились у "підвалинах" турнірної таблиці, і якщо «православні» уже втратили шанси на стикові матчі, то гравці з Демидівки прагнули будь-що перемогти, аби покращити своє становище в омріяній «вісімці», яка буде боротись за звання Абсолютного чемпіона свого дивізіону.

 

Розпочався поєдинок з неквапливого розіграшу м'яча, та намаганнях команд контролювати гру, щоб потім у швидкій контратаці підловити свого опонента. Моменти виникали біля воріт як однієї, так і іншої з сторін цього двобою, але забитих м'ячів не було довго, допоки за справу не взявся гравець "Покрова" Павло Видрич, який зумів замкнути простріл на дальню штангу свого партнера, на що практично одразу відповів Едуард Хрипа з команди суперника – 1:1. Під кінець тайму все ж почала окреслюватись перевага номінальних гостей і вони за допомогою автоголу та м'яча Олега Хаїнського зуміли вийти вперед – 1:3. Та в останні хвилини першої половини стався бенефіс Володимира Колесника з Демидівки, який своїм «хет-триком» не тільки зумів зрівняти рахунок, але і вивести свою команду вперед – 4:3!

 

Друга половина розпочалась з обміну м'ячами, авторами яких стали Павло Видрич та Володимир Колесник, і боротьба продовжилась на кожному клаптику майданчика цього "гойдалкового" матчу. В подальшому знову був обмін гольовими ударами, авторами яких стали Олег Хаїнський, Олексій Видрич та безумовно кращий гравець гри Володимир Колесник. А в самому кінці поєдинку гравець «Покрова» Владислав Ващук забив м'яч та приніс перемогу для своєї команди – 6:7! «Православні» прикрасили для себе сезон у Другій лізі, а «Стир» чекав на своє підсумкове місце у «регулярці» за підсумками матчу конкурентів з «Хавеста» та «Респекта-2».

 

Найкращий гравець матчу: Володимир Колесник (Стир)