Гра


4: 4

Удари по воротах:

12
:
21

Удари у рамку воріт:

8
:
11

Сейви:

6
:
4

Фоли:

3
:
3

Гоза Руслан/Попко Максим/Мищук Анатолій



0

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Закривав суботню ігрову програму цікавий матч Другої ліги. «Вишків» у разі перемоги в цій грі забезпечував собі бронзові медалі «регулярки», однак у випадку успіху та втрати очок «Вадруса» (який в свою чергу наступного дня грав проти лідерів змагань із «Забороля») на ту ж саму третю сходинку претендував уже «Вест Сайд»! Тож на майданчику очікувалася цікава та безкомпромісна «заруба»!

 

Щоправда, починали команди більш обережно, ніби розуміючи високі ставки цього поєдинку, а великою кількістю моментів для взяття воріт жодна з них похвалитися не могла. У середині тайму «перший дзвіночок» пролунав для «Вишкова», коли їх воротаря Віталія Остапука врятувала бокова стійка рамки. А на 11-й хвилині «Вест Сайд» таки досяг свого, коли після розіграшу аута відзначився Михайло Бачинський – 1:0. Утім, до перерви гості зуміли відігратися зусиллями Юрія Ліщука – 1:1. Так і не забивши до кінця першого тайму, команди відклали головні питання поєдинку на другий тайм.

 

А на початку другого тайму «Вишків» уже був попереду після того, як вдалося відзначитися Віталію Родзинському – 1:2. Утім, «Західняки» не така проста команда, щоб здаватися у таких ситуаціях, і у середині тайму вони це довели. Спочатку після однієї з атаки рахунок зрівнявся після прикрого автоголу гостей, а ще за декілька хвилин Сергій Климюк з другої спроби з близької дистанції таки пробив воротаря та вивів господарів уперед – 3:2! Гойдалочки? Звісно! На 25-й хвилині святкували уже гравці «Вишкова», адже Микола Наконечний, як він сам зізнався, пробігаючи біля воріт, обличчям переправив у рамку м’яч, що відскочив до нього – 3:3! А на 27-й хвилині Захар Возняк відібрав м’яч на чужій половині та вдруге у матчі асистував Юрію Ліщуку – 3:4! Думали, кінець?! Та яке там – на 28-й хвилині голкіпер не впорався із ударом Михайла Бачинського після розіграшу аута – 4:4! На останній хвилині матчу «Вест Сайд» міг вирвати перемогу, однак Юрій Кубай спочатку не реалізував вихід віч-на-віч з воротарем, а потім невдало підставився на лінії воріт під удар партнера по команді! Тож фінальна сирена зафіксувала яскраву бойову нічию, яка, схоже, не влаштувала жодного із суперників. «Вишків» залишився на третій сходинці, однак для того, щоб отримати бронзові медалі, повболіває за те, аби «Вадрус» не виграв у «Забороля».

 

Найкращий гравець матчу: Захар Возняк (СК Вишків)