Гра


4: 3

Удари по воротах:

28
:
19

Удари у рамку воріт:

12
:
11

Сейви:

9
:
9

Фоли:

7
:
6

Попко Максим/Мищук Анатолій/Гоза Руслан




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Перемога над «Локомотивом» у минулому турі дала змогу гравцям «КроШу» ще теоретично поборотися за медалі Першої ліги у випадку невдач конкурентів, а от «Неріс» уже нікуди не міг дітися від сьомої сходинки таблиці у регулярному чемпіонаті, тож волів просто підсолодити для себе сезон перемогою.

 

У першому таймі гра проходила у гарному темпі. «КроШу» на правах фаворита дещо більше володіли ініціативою та більш гостро атакували. Не дивно, що саме їм у середині тайму вдалося відкрити рахунок, коли Денису Карпюку дозволили у карній зоні обробити м’яч, а він покарав за це гостей точним ударом повз Олександра Кунакова – 1:0. Утім, трималася перевага «заводського» колективу в рахунку недовго: уже на 9-й хвилині «авангардівці» організували чудову швидку атаку, яку на дальній стійці завершив Роман Фібіч – 1:1. Обидві команди активно бігали в атаку, а «КроШу» ледь не вийшли уперед знову, однак після прострілу Олександра Миронюка його партнер по команді Костянтин Вознюк з майже нульового кута переправив м’яч у дальню бокову стійку. Та за хвилину господарі таки досягли свого, а Миронюк уже сам відзначився чудовим дальнім ударом – 2:1. А перед самісінькою перервою у «КроШу» пройшла чудова триходівка, яку на дальній стійці замкнув Андрій Літвінцов – 3:1!

 

Після такого удару «авангардівцям» слід було йти вперед, аби відігратися, і на початку другого тайму їм вдалося забити, коли Дмитро Дігалевич більярдно точним ударом в дальній кут скоротив відставання від суперників – 3:2. Гравці «Неріса» відчули, що можуть позмагатися з непростим суперником у цьому матчі, тож продовжили боротися, а згодом ще декілька шансів забити втратив той-таки Дігалевич, а Дмитро Роюк впорався із дальнім штрафним ударом Романа Фібіча. Дотиснути суперників та зрівняти рахунок гості так і не зуміли, а за дві хвилини до завершення матчу Олександр Миронюк вибіг у контратаку та асистував уже під «дубль» Денису Карпюку – 4:2. Утім, і на цей раз «авангардівці» не здалися, а Роман Фібіч за хвилину до сирени оформив свій «дубль» у відповідь, залишивши свою команду в грі – 4:3! На останній хвилині обидві команди навіть мали по п’ять фолів, однак рахунок так і не змінився, а «КроШу», здобувши нелегку перемогу, тепер чекатиме на матчі конкурентів в надії на медалі Першої ліги.

 

Найкращий гравець матчу: Денис Карпюк (Kroshu Lutsk)