Гра


0: 4

Удари по воротах:

6
:
17

Удари у рамку воріт:

1
:
9

Сейви:

5
:
1

Фоли:

3
:
6

Гоза Руслан/Попко Максим/Мищук Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Суперліга цього сезону рве шаблони та повністю відповідає своєму статусу – напередодні цього поєдинку лідера таблиці з МФК «Ковель» та передостанню команду – «Респект» – розділяло після двох третин турнірної дистанції усього лише 4 залікові пункти. У першому колі в себе вдома ковельчани поступилися у драматичній перестрілці на останніх хвилинах з рахунком 3:4, тож у звітній грі намагалися реваншуватися за ту поразку та спробувати зміцнити свої позиції у елітному дивізіоні волинського футзалу.

 

І в першому таймі «Ковелю» вдалося майже нічого не дати зробити суперникам біля власних воріт – голкіперу Назару Мигалю не довелося жодного разу рятувати свою команду від удару в площину. Натомість, самі ковельчани відкрили рахунок на 5-й хвилині, коли точним ударом з гострого кута в незахищені ворота відзначився Олександр Івко – 0:1. Надалі гості з залізничного міста переконливо стримували опонентів та більше загрожували їх воротам, хоча до перерви збільшити свою перевагу в рахунку їм так і не вдалося.

 

У другому таймі «Поважним» потрібно було відігруватися. Утім, ковельчани впоралися з їхніми намаганнями в атаці та на 18-й хвилині пішли уперед, доєднавши голкіпера Назара Мигаля, як п’ятого польового. І саме він зумів чудовим ударом подвоїти перевагу своєї команди, забивши уже четвертий гол цього сезону – 0:2! А ще за хвилину гравці «Ковеля» результативно вибігли у контратаку, яку точним ударом завершив Олексій Федчук – 0:3. На 22-й хвилині гості знову святкували – цього разу шикарний індивідуальний прохід вдався Іллі Хвещуку, який «посадив» на паркет і польового гравця, і голкіпера «Респекта», та викотив на порожні ворота Руслану Самарчуку – 0:4! Звісно ж, у відповідь «Поважні» пішли уперед п’ятьма польовими гравцями, однак забити бодай гол престижу до кінця матчу вже не зуміли. Переконлива перемога «Ковеля», який продовжить боротьбу за найвищі нагороди Суперліги!

 

Найкращий гравець матчу: Олександр Портянко (МФК Ковель)