Гра


2: 0

Удари по воротах:

14
:
12

Удари у рамку воріт:

5
:
4

Сейви:

4
:
4

Фоли:

4
:
3

Попко Максим/Бродовський Руслан/Леончук Олександр




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

За три тижні ці команди встигнуть набриднути одна одній – саме «Агромат» та «Акцент» зустрічалися між собою в останньому турі «регулярки» Вищої ліги (тоді «салатово-чорні» святкували перемогу – 2:1), при цьому вже знаючи, що саме вони зустрічатимуться у двоматчевій дуелі в чвертьфіналі плей-офф дивізіону. Тож попереду було досить цікаве вищолігове протистояння.

 

«Агроматівцям» вдалося відкрити рахунок вже на першій хвилині матчу – Святослав Трофимчук утік у контратаку та зумів з другої спроби таки проштовхнути м’яч у ворота – 1:0. Здобувши перевагу в рахунку, «салатово-чорні», які на цей поєдинок зібралися далеко не в повному складі, грали від суперника, намагаючись знайти свої контршанси. При цьому попрацювати в рамці їх голкіперу Валентину Рижуку таки неодноразово доводилося, а в одній з атак його виручила бокова стійка воріт, яка прийняла на себе удар Вадима Семеновича. При цьому й Василю Фібічу довелося виручати партнерів по команді – зокрема, під час дуелі з Максимом Бондаренком. Попри всі намагання забити більше не вдалося жодній з команд у першому таймі, тож на перерву «Агромат» пішов з мінімальною перевагою в рахунку.

 

У другому таймі гравці «Акцента» збільшили тиск на ворота суперників, хоча при цьому пробити Валентина Рижука їм не вдавалося. В одному з моментів м’яч якимось дивом не потрапив у сітку воріт «Агромата», а їх суперники апелювали щодо гри рукою в цьому епізоді. В цілому «агроматівцям» доводилося більшу частину часу захищатися від набігів їх суперників. І до кінця матчу їм таки вдалося зберегти свої ворота «сухими», а на останній хвилині ще й вибігти у контратаку, яку точним ударом завершив Артем Халімончук – 2:0. У непростому поєдинку «Агромат» отримав непогану фору перед суперниками перед матчем-відповіддю.

 

Найкращий гравець матчу: Валентин Рижук (Агромат)