Гра


2: 3

Удари по воротах:

14
:
16

Удари у рамку воріт:

7
:
8

Сейви:

5
:
5

Фоли:

5
:
4

Бродовський Руслан/Леончук Олександр/Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Гравці ФК «Духче» у новому році набрали просто шалену форму, вигравши чотири матчі поспіль та «відвантаживши» при цьому суперникам 20 голів! Під «біло-червоний каток» потрапили навіть лідери Другої ліги із АСК «Забороль», тож «хрестоносцям» (через характерний графічний елемент волинського хреста на футболках) залишалося лише згадувати про численні втрати очок в першій частині сезону – перед останнім туром вони мали лише теоретичні шанси на чемпіонство у «регулярці» дивізіону, хоча при цьому вже гарантовано мали срібні медалі змагань. А от їх суперники з «Луцьктепла» не так рівно проводять нинішній сезон, хоча перемога в останньому матчі дала їм спокій в плані потрапляння до стикових матчів – тепер «Тепловики» могли тільки покращити своє становище у останньому турі змагань.

 

Гра розпочалася з гарного темпу та жорсткої боротьби – команди старалися не віддавати одна одній жодного клаптика майданчика, і хоча при цьому фолів було не так багато, гравці обох колективів були аж надто заряджені на боротьбу – щастя, що під час численних суперечок арбітри обійшлися без карток для футзалістів. Більш гострими у своїх атаках виглядали гравці ФК «Духче». Вони й відкрили рахунок на 6-й хвилині: якщо до цього Іван Бандура своїм ударом влучив у бокову стійку, то Максиму Сабатюку вдався влучний удар – 0:1. «Тепловики» намагалися відповідати, однак більше працював у рамці їх воротар Руслан Лебедь, який під час однієї з атак мусив впоратися як з небезпечним ударом по власних воротах, так і з добиванням впритул від Бандури. Утім, збивши темп гостей своєчасним тайм-аутом, гравці «Луцьктепла» таки досягли свого на останній хвилині першого тайму зусиллями Сергія Мельничука – 1:1.

 

У другому таймі на майданчику знову точилася рівна боротьба, хоча гравці «Духче» досить швидко святкували ще один гол, коли в декількох метрах від воріт прекрасно індивідуально розібрався Іван Бандура – 1:2. Утім, вже за декілька хвилин те ж саме зробив і Михайло Шкабура з «Луцьктепла», який знову зрівняв рахунок у грі – 2:2. Протягом довгого часу команди не могли змінити рахунок, і лише за три хвилини до кінця Іван Бандура таки знайшов можливість для удару з-за меж карної зони, а м’яч крізь ліс ніг суперників таки пролетів у дальній нижній кут воріт – 2:3! Гравці «Луцьктепла» намагалися врятувати гру, але Сергій Мельничук на останніх секундах з розвороту влучити у ворота не зумів, тож ФК «Духче» як мінімум на добу вийшов на першу сходинку таблиці та у випадку поразки «Забороля» може святкувати чемпіонство у регулярному чемпіонаті Другої ліги.

 

Найкращий гравець матчу: Іван Бандура (ФК Духче)