Гра


1: 2

Удари по воротах:

11
:
11

Удари у рамку воріт:

5
:
7

Сейви:

3
:
1

Фоли:

5
:
5

Попко Максим/Леончук Олександр/Бродовський Руслан




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Плей-офф у Вищій лізі стартував з цікавого поєдинку: чемпіон регулярної першості «Вуд Еко Буд» грав проти амбітного «Атлетіка». Млинівська команда після яскравої перемоги у передсезонному «Ярмарку футзалу» та минулорічних успіхах у Першій лізі (перемога в «регулярці» та фінал плей-офф) розглядалася як одна із «темних конячок» другого за рангом дивізіону волинського футзалу. Натомість підопічні Олександра Лисенка встрибнули «в останній вагон» стикових матчів. У «регулярці» «Атлетік» поступився «Вуд Еко Буду» (1:3), однак в новому році герой того поєдинку та головний голеадор колективу з Олики – Тимофій Денисюк – перейшов саме до млинівської команди, тож перед плей-офф успіхи в регулярній першості відігравали не таку важливу роль…

 

У першій половині на майданчику була рівна гра – суперники цікаво виглядали у пошуках своїх гольових можливостей, однак самих по-справжньому яскравих моментів було не так багато, а з них до перерви командам вдалося реалізувати по одному. Спочатку на 4-й хвилині гравці «Атлетіка» помилилися при виході з оборони в атаку, а Максим Кіпруха, перехопивши м’яч, одразу ж завдав удару з-за меж карної зони, з яким не впорався голкіпер номінальних гостей – 1:0. Утім, після цього млинівські футзалісти захопили ініціативу, а незадовго до перерви відігралися, коли чудовий гарматний постріл з правого краю вийшов у Олександра Друкачука – 1:1. За рівного рахунку усе найцікавіше команди відклали на другий тайм.

 

Другий тайм ніби став своєрідним продовженням першого – саме гравці «Атлетіка» більше контролювали м’яч, а Станіславу Супруну іноді доводилося виручати свою команду – зокрема, від удару в ближній верхній кут його воріт від Андрія Чабана. Однією з центральних фігур був Тимофій Денисюк, який спочатку заробив на собі для колишніх партнерів по команді три фоли, а на 23-й хвилині зумів вразити ворота, низовим ударом «прошивши» голкіпера – 1:2! Градус протистояння розігрівався – невдовзі пішли емоції, грубі фоли та ряд жовтих карток. Підопічні Олега Шахраюка воліли відігратися, однак серйозних моментів для цього до завершення матчу в них так і не вийшло створити. Натомість, на останній хвилині гри Олександр Лисенко лише трохи не встиг, аби замкнути простріл Назара Цапа. Утім, фінальна сирена таки зафіксувала мінімальну перемогу «Атлетіка», який перед другим матчем плей-офф проти чемпіонів «регулярки» Вищої ліги матимуть невелику фору в один м’яч.

 

Найкращий гравець матчу: Тимофій Денисюк (Вуд Еко Буд)