Гра


3: 7

Удари по воротах:

10
:
19

Удари у рамку воріт:

6
:
13

Сейви:

4
:
0

Фоли:

3
:
5

Мищук Анатолій/Літвінчук Леонід/Бродовський Руслан




Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Розклади перед звітною зустріччю були надзвичайно прості: «Покрову», щоб поборотися за місце у топ-8 Другої ліги, обов’язково потрібно було набирати очки (бажано три), а «Вадрусу», що наприкінці регулярного чемпіонату знайшов таки свою гру і набрав хорошу ходу, необхідні були 3 бали, щоб зберегти хоча б теоретичні шанси потрапити у трійку призерів.

 

Колективи розпочали матч без розкачки і біля воріт господарів одразу стало доволі гаряче, проте «Покров» не лише захищався, а при кожній зручній нагоді намагався створити гостроту біля воріт суперників. І саме «православні» й відкрили рахунок у зустрічі – Владислав Ващук потужно і влучно пробив у дальній кут – 1:0. Та попереду вони були недовго, Олександр Корнійчук відповів не менш потужним ударом, а ще за хвилину Сергій Хвиць вдало завершив швидку контратаку – 1:2. Спроба господарів перехопити ініціативу і пограти у відкритий футзал призвела до катастрофи, швидкі гравці «Вадруса» раз за разом знаходили вільні зони і завдавали разючих ударів. До перерви за гостей відзначилися Андрій Кальчик та двічі Олександр Корнійчук, а в «Покрова» гол на рахунку Кирила Шпаковського – 2:5.

 

Справу було, по суті, зроблено і в другому таймі «Вадрус» зосередився на утриманні здобутої переваги. Господарі намагалися щось змінити, але виходило не надто креативно і захист гостей доволі легко ліквідовував усю небезпеку. До завершення зустрічі «Покров» зусиллями Максима Дядюри зумів відіграти один гол, натомість пропустив два (у «Вадруса» забили Ігор Соломко та Богдан Бондарук) і фінальна сирена пролунала за рахунку 7:3 на користь гостей.

 

Що ж, дива не сталося і підопічні Дмитра Голоскокова попри часом цілком достойну гру, лишаються за бортом плей-офф Другої ліги. А «Вадрус» відчайдушно намагається надолужити втрачене на старті і зберігає теоретичні шанси фінішувати в трійці, проте тепер не все залежить від самих «взуттєвиків».

 

Найкращий гравець матчу: Олександр Корнійчук (Vadrus)