Гра


4: 5

Удари по воротах:

17
:
18

Удари у рамку воріт:

10
:
11

Сейви:

7
:
7

Фоли:

5
:
3

Бродовський Руслан/ Літвінчук Леонід/Мищук Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Що ближче до фінішу регулярної частини чемпіонату, тим запеклішими стають баталії, а особливо матчі між командами, що досі не забезпечили собі путівку до плей-офф. Не стала виключенням і звітна зустріч, у якій суперники по П’ятій лізі, які закривали програму чергового туру, одразу увімкнулися у боротьбу і почали створювати нагоди для взяття воріт. В дебюті більш гостро і організовано виглядали господарі і досвідченому Андрієві Ткачуку довелося кілька разів виручати своїх партнерів, проте рахунок відкрили «поважні» – Віталій Приходько з кількох спроб таки заштовхав «Select» у ворота Віталія Аршуліка – 0:1. «Любарт-Family» продовжив активні дії і на 6-й хвилині кількість нарешті переросла у якість. Спочатку Олександр Талько реалізував пенальті, а за мить Назар Балабан фантастичним за виконанням ударом закинув м’яч «за комірець» голкіперу гостей – 2:1. «Респект» одразу активізувався, перехопив ініціативу і невдовзі Андрій Ткачук зрівняв рахунок точним низовим ударом, виправивши свою помилку. Минула ще хвилина і «поважні» знову повели у рахунку – Дмитро Гуль вискочив сам на сам і впевнено переграв голкіпера – 2:3.

 

Така ж відкрита і весела гра продовжилася й по перерві. На початку другого тайму Сергій Джурак з «Любарт-Family» втретє зрівняв рахунок. Та у складі гостей знайшовся «джокер»: Станіслав Сахнюк протягом хвилини двічі вразив ворота господарів – 3:5! «Любартівці» відчайдушно намагалися відігратися і гол Юрія Докая на 21-й хвилині подарував їм надію, втім впевнена гра Андрія Ткачука у рамці «Респекта» і кілька промахів з вбивчих позицій не дозволили їм досягти більшого – 4:5.

 

Таким чином, «Любарт-Family» поступається і опускається на 8-е місце у турнірній таблиці, а «Респект-3» посідає 9-у сходинку і відстає від «любартівців» лише на 1 бал.

 

Найкращий гравець матчу: Станіслав Сахнюк (Respect-3)