Гра


1: 4

Удари по воротах:

11
:
20

Удари у рамку воріт:

2
:
7

Сейви:

4
:
1

Фоли:

4
:
3

Бродовський Руслан/Мищук Анатолій/Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Ймовірно, звітна зустріч була центральним матчем туру в Другій лізі. Обидва колективи після 7 зіграних турів мали цілком реальні перспективи на медалі і тому протистояння мало шанси бути епічним. До того ж зустріч була передостаннім матчем ігрового дня і більшість колективів вже зіграли. Суперник «Духче» у боротьбі за чемпіонство АСК «Забороль», хоч і виграв, але мав неабиякі проблеми у грі з аутсайдером «Респект-2», до того ж втратив через вилучення одного з лідерів атаки Вадима Симоновича і в заключному турі проти «Вадруса», що після Нового року набрав хід цілком може й поступитися, тож «Духче» у разі перемог в двох матчах мало шанси застрибнути на вершину. «West Side» претендував на 3-ю сходинку і тому також мав свої плани з поповнення у графі «Очки».

 

Зважаючи на важливість матчу, колективи розпочали доволі обережно, гравці «Духче» більше володіли м’ячем і поступово все більше прибирали ігрову ініціативу до своїх ніг, але до перерви так і не змогли нічого протиставити відмінній грі у рамці Андрія Стефановського. Номінальні ж господарі були більше зосереджені на руйнуванні атак суперника і особливої активності попереду не виявляли.

 

У другому таймі перевага «Духче» ставала все більш відчутною і, врешті-решт, гості таки досягли свого: на 21-й хвилині Максим Сабатюк прорвався до воріт господарів і якщо його удар Андрій Стефановський ще парирував, то впоратися з добиванням впритул від Івана Бандури він вже не зміг – 0:1. «West Side» був змушений йти відігруватися і гравці «Духче» нарешті отримали вільний простір для атак, чим одразу й скористалися: протягом двох хвилин Богдан Сліпчук та двічі Іван Бандура опинялися сам на сам з голкіпером суперників і завдавали разючих ударів. Наприкінці зустрічі Михайло Бачинський забив гол престижу за господарів, але це їх вже не врятувало – 1:4.

 

Таким чином, «Духче» гарантує собі місце, не нижче другого і в заключному турі триматиме кулаки за «Вадрус», а «West Side» опускається на 5-у сходинку і спробує поборотися за третє місце в очному протистоянні з СК «Вишків».

 

Найкращий гравець матчу: Іван Бандура (Духче)