Гра


2: 5

Удари по воротах:

16
:
19

Удари у рамку воріт:

6
:
9

Сейви:

4
:
5

Фоли:

4
:
4

Попко Максим/Бродовський Руслан/Мищук Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Цікавий матч очікувався у Другій лізі чемпіонату Волині. «Хавесту» конче потрібно було перервати серію з двох поразок поспіль, адже команда веде відчайдушну боротьбу за потрапляння до плей-офф дивізіону. А от «Вишків», який минулого туру святкував перемогу з надрозгромним рахунком 10:2, веде боротьбу за медалі змагань.

 

Не дивно, що саме номінальні гості видали чудовий початок матчу, а два постріли з-за меж карного майданчика від Андрія Лобанова та Миколи Наконечного організували для них вже зі старту серйозний гандикап – 0:2. Гравці «Вишкова» виглядали набагато швидшими та гострішими за суперників, і в середині тайму Віталій Родзинський переконливо реалізував вихід віч-на-віч з воротарем – 0:3. «Біло-зеленим» треба було чимось відповідати, тож вони провели декілька небезпечних атак, а удар Максима Малаховського воротар «Вишкова» з «дев’ятки» власних воріт перевів на кутовий. Утім, після хвилин активності «Хавеста» їх суперники знову забігали, а Захар Возняк у швидкому відриві без проблем виграв дуель у голкіпера – 0:4. Лише під завісу тайму, вийшовши в атаку п’ятьма польовими, номінальні господарі гри зуміли «розмочити» рахунок зусиллями Ігоря Білітюка, який дещо підсолодив «Хавесту» провальний перший тайм – 1:4.

 

Одразу ж на першій хвилині після перерви той-таки Білітюк оформив «дубль» та вніс інтригу в протистояння – 2:4. Утім, продовжити настільки ж успішно в атаці гравці «Хавеста» не зуміли, а на 19-й хвилині прямим ударом зі штрафного свій «дубль» вже у складі «Вишкова» оформив Віталій Родзинський – 2:5. Гостям залишалося тільки за час, що залишився, не розтринькати таку солідну перевагу. І в підсумку, попри намагання «Хавеста» атакувати іноді й п’ятьма польовими, це гравцям «Вишкова» вдалося, тож після переконливого успіху вони продовжують боротьбу за медалі Третьої ліги.

 

Найкращий гравець матчу: Віталій Родзинський (СК Вишків)