Гра


4: 3

Удари по воротах:

18
:
19

Удари у рамку воріт:

10
:
9

Сейви:

6
:
4

Фоли:

4
:
3

Кірепко Анатолій/Твердяк Микола/Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Цей поєдинок був одним із центральних у восьмому турі Третьої ліги. Гравці «White Band», які минулого туру в лобовому матчі поступилися «ЛОКІ» та випустили якраз цю команду на своє перше місце в лізі, грали проти «Бережанки-Метеора», яка все ще мала теоретичні шанси в разі успіху поборотися за медалі змагань.

 

«Криптовалютники» на правах фаворитів матчу розпочали досить потужно, постійно напружуючи гостей своїми атаками та ударами по воротах. Утім, відкрити рахунок їм так і не вдалося – на відміну від гравців «Бережанки», які досягли свого у середині першого тайму: це Андрій Здіховський з лету елегантно перекинув м’яч через воротаря – 0:1. Утім, перевага «бордових» протрималася всього протягом хвилини ігрового часу, а невдовзі Віталій Глушко зрівняв рахунок у грі – 1:1. Ближче до кінця тайму «Вайт Бенд» ще міцніше захопили ініціативу в грі, а Роман Ярмощук забитим м’ячем вивів команду вперед у рахунку – 2:1. А от наприкінці тайму Віталій Глушко з «White Band» вчинив абсолютно непотрібний фол – зіграв рукою, маючи жовту картку, та залишив свою команду в меншості на кінець першого та початок другого тайму…

 

Якраз на старті другого тайму гравцям «Бережанки» вдалося цю більшість реалізувати, коли Петро Фандєєв зрівняв рахунок в грі – 2:2. Інтрига у матчі відновилася, а команди – продовжували обмінюватися небезпечними атаками. У середині другого тайму дещо активніше виглядали футзалісти «Білої Банди», тож воротареві «Бережанки» Віталію Шинкаруку декілька разів довелося реально рятувати свою команду. Утім, на 21-й хвилині й він був безсилим, коли Роман Ярмощук ефектно переправив передачу партнера п’ятою у рамку, оформивши «дубль» в поєдинку – 3:2! А ще за хвилину Віталій Кромський точним ударом в дальній кут збільшив перевагу «White Band» у рахунку – 4:2! У «Бережанки» не було іншого вибору, як іти в атаку п’ятьма польовими гравцями, і це дало результат, коли одна із передач знайшла на дальній стійці Петра Фандєєва – 4:3! Звісно ж, «бордові» продовжували свої спроби врятувати матч. Утім, успіху в своїх атаках вони не досягли, а на останній хвилині матчу автор «дубля» Петро Фандєєв ще й залишив «Бережанку» в меншості, отримавши друге попередження. У підсумку, гравці «White Band» таки святкували нелегку перемогу та продовжать заочну боротьбу за перемогу в «регулярці» Третьої ліги.

 

Найкращий гравець матчу: Роман Ярмощук