Гра


1: 1

Удари по воротах:

14
:
12

Удари у рамку воріт:

8
:
4

Сейви:

3
:
6

Фоли:

1
:
5

Котельчук Ігор/Кірепко Анатолій/Твердяк Микола




Хронометрист / Делегат:

Стащук Леонід/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

 У звітному поєдинку зустрічались третя та восьма команди Третьої ліги після семи турів. Кожен з колективів вирішував свої завдання. Якщо ФК "Грифон" прагнув будь-що здобути нагороди Регулярного чемпіонату, то їхні візаві з Колодежа намагалися потрапити у омріяну «вісімку» команд, які будуть продовжувати боротьбу у плей-офф.

 

Поєдинок розпочався досить обережно. Кожна з команд прагнула довше контролювати м'яч, щоб потім у швидкій контратаці підловити суперника. Першому це вдалося зробити "грифонівцю" Костянтину Яценку, якому вдався влучний удар і його команда повела у рахунку – 1:0. Звичайно, такий перебіг подій не влаштовував ФК "Дежа", і вони великими силами кинулись відіграватись та зуміли таки створити декілька небезпечних моментів біля воріт опонента, але надійно діяв захист та воротар «синьо- жовтих», який не дозволяв нічого зробити команді для того щоб зрівняти рахунок у першій половині гри. Так що на перерву команди пішли при мінімальній перевазі "грифонівців".

 

Друга половина розпочалась з обопільних атак і намагань суперників будь-що забити м'яч. Та летіли коштовні хвилини гри, а рахунок на табло спорткомплексу ВНУ лишався незмінним. Але все ж всередині тайму гравець «Дежі» Володимир Гура зумів "накрутити" суперників у карному майданчику та зрівняти рахунок у зустрічі – 1:1. В подальшому команди наростили атакувальні потуги, намагаючись перехилити шальки терезів на свою користь. Та як не намагався кожен з суперників забити ще хоча б один м'яч, зробити це жодному з колективів так і не вдалось. Кінцевий результат – бойова нічия, яка не зовсім позитивно позначилася на медальних амбіціях «Грифона», а от для «Дежі» залишила непогані шанси в останньому турі зберегти своє місце у плей-офф змагань.

 

Найкращий гравець матчу: Костянтин Яценко (ФК Грифон)