Гра


3: 2

Удари по воротах:

15
:
12

Удари у рамку воріт:

10
:
6

Сейви:

5
:
6

Фоли:

4
:
2

Кірепко Анатолій/Твердяк Микола/Котельчук Ігор




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Герасимчук Віталій




Про гру:

Безумовно, це був центральний матч восьмого туру у Четвертій лізі: зустрічались команди, які знаходилися на другій та третій позиціях у турнірній таблиці, тож поціновувачі футзалу очікували дуже цікавого та безкомпромісного поєдинку. Команди між собою розділяв всього один заліковий бал, тож цю гру можна було назвати однією з головних і у всьому Регулярному чемпіонаті в цій лізі.

Початок поєдинку виправдав всі сподівання вболівальників. Було багато безкомпромісної боротьби та цікавих комбінацій, з яких більшого вдалось "витиснути" гравцям з Гіркої Полонки Юрію Шуру та Сергію Матвійчуку, які зуміли одразу ж організувати суттєву перевагу гостям – 0:2! Звичайно, такий "холодний душ" повпливав на команду з Мильська, і їй знадобилось трохи часу, щоб вирівняти гру та заспокоїтись. Під кінець тайму Максим Відрінський зумів з шестиметрового скоротити рахунок у зустрічі, та все ж на перерву суперники пішли при мінімальній перевазі "феніксівців" – 1:2.

Друга половина очікувалась ще більш цікавою. Такою вона і виявилась. Боротьба продовжилась, і гравцю номінальних господарів Віталію Грушовцю вдалось зрівняти рахунок у матчі, після чого розпочалась справжня «заруба» на кожному клаптику майданчика. В середині тайму за допомогою автоголу ФК "Мильськ" вийшов вперед і градус напруги у грі вийшов на найвищу його позначку. Моментів до кінця гри було ще досить багато, та використати їх жодній з команд так і не вдалось – 3:2.

Отже, суперважлива перемога «Мильська», яка дозволяє команді заочно в останньому турі боротись навіть за «золото» в Регулярному чемпіонаті Четвертої ліги.

 Найкращий гравець матчу: Максим Відрінський (ФК Мильськ)