Гра


4: 1

Удари по воротах:

15
:
8

Удари у рамку воріт:

9
:
5

Сейви:

4
:
5

Фоли:

0
:
1

Хомич Анатолій/Максимов Дмитро/Мельник Олег




Хронометрист / Делегат:

Стащук Леонід/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

Це була зустріч аутсайдерів Четвертої ліги. Після семи турів у хлопців з «Дубнівської» було "зеро" у графі набраних залікових балів, і команда знаходилась на останньому місці в "турнірці". У їхніх опонентів справи складаються дещо краще. Колектив зумів здобути дві перемоги і перед цією грою був восьмим, тож цей поєдинок мав багато чого вирішити у подальших перспективах команд для участі у іграх плей-офф. У разі поразки номінальні гості втрачали будь-які шанси на вихід у стикові ігри, тож гості були дуже налаштовані та мотивовані.

 

З перших хвилин гри "юніори" почали гру з п'ятим польовим, намагаючись одразу окреслити свою перевагу. Це дало свої плоди у вигляді м'яча Назара Луця – 1:0. Продовжив його гольову ходу Артем Кінах і при такому перебігу подій стало зрозуміло, що номінальним гостям буде вкрай важко щось витиснути у цьому матчі. Але все ж в кінці тайму Андрій Захарчук зумів скоротити рахунок у зустрічі і на перерву команди пішли при мінімальній перевазі вихованців Олександра Лисенка – 2:1.

 

Друга половина розпочалась з м'яча все того ж Назара Луця, який змусив суперника знову розпочати розіграш з центра поля – 3:1. Після цього «червоно-чорні» просто контролювали м'яч, "ганяючи" своїх опонентів по всьому майданчику, що змушувало останніх витрачати на це багато сил та енергії. Такий перебіг подій повністю влаштовував "Любарт", який довів цей поєдинок до логічного переможного завершення. До всього цього на останній секунді гри Максим Свирипа зумів забити ще один, четвертий м'яч за свою команду та встановити остаточний переможний рахунок, який забезпечив хлопцям з «Любарта-молодшого» участь у плей-офф Четвертої ліги – 4:1.

 

Найкращий гравець матчу: Назар Луць (Любарт Junior)