Гра


0: 5

Удари по воротах:

18
:
27

Удари у рамку воріт:

7
:
17

Сейви:

6
:
7

Фоли:

4
:
5

Мельник Олег/Максимов Дмитро/Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Хомич Анатолій/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

Розпочиналась недільна футзальна програма поєдинком в П'ятій лізі між "БусМаркетом-2" та представником Городищенської громади – ФК "Легіон". Номінальні господарі перед звітним туром знаходились на другій позиції,а їхні опоненти були п’ятими та мали у своєму запасі на одну гру менше, і у разі перемоги впритул наближались до свого суперника у турнірній таблиці, тож гра очікувалась цікавою та змістовною.

 

Початок гри був досить активний. Кожен з колективів намагався одразу окреслити свою перевагу забитим м'ячем, що зрештою і вдалось на початку тайму зробити "легіонеру" Оресту Дубню – 0:1. Після цього розпочалась рівна боротьба з достатньою кількістю моментів біля воріт як однієї так і іншої сторін протистояння. Та реалізувати їх краще вдалось "Легіону", а саме їхнім гравцям Петру Гонтару, Денису Мазяру та Оресту Дубню, тож на перерву команди пішли при більш ніж достатній перевазі «фіолетово-чорних» – 0:4.

 

Друга половина розпочалась з атак "бусмаркетівців", які змушені були йти одразу вперед, щоб хоч якось переламати хід поєдинку. Утім, надійно діяв захист та воротар номінальних гостей, які не давали нічого зробити «біло-чорним». Натомість в одній з гострих контратак "легіонер" Денис Голодюк зумів ще більше закріпити перевагу своєї команди і практично зняти всі питання на рахунок переможця цієї зустрічі – 0:5.

 

Після цього суперники просто догравали матч,думками напевно вже готуючись до наступних протистоянь. Фінальний свисток арбітрів зафіксував впевнену перемогу "Легіону", яка дозволила команді піднятись у турнірній таблиці та продовжити боротьбу за медалі регулярної першості П’ятої ліги.

 

Найкращий гравець матчу: Орест Дубень (Легіон ТГ)